IniciBàsquetRemuntada del Cantaires Tortosa per continuar invicte en la competició

Remuntada del Cantaires Tortosa per continuar invicte en la competició

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa va haver de patir més del que en principi estava previst, per superar al Bàsquet El Carme, i continuar amb el ple de victòries, sumant la tretzena consecutiva a la fase prèvia a la Tercera Catalana.

L’equip tortosí va sortir a la pista amb un excés de confiança i relaxació en defensa, que van aprofitar els rivals, per a anotar amb facilitat i amb el seu encert en els llançaments amb quatre triples, arribar al final del primer quart amb un sorprenent 11-25.

El segon quart va començar també amb iniciativa visitant, i les avantatges van augmentar fins a arribar a una màxima al minut 6, de 21 punts (20-41). Van reaccionar els locals amb l’encert de Salvadó, anotant 10 punts en els últims quatre minuts, per arribar al descans amb una renda favorable als visitants de 13 punts (33-46).

A la tornada dels vestidors, l’equip tortosí va sortir més mentalitzat, aconseguint un parcial de 13-2 per apropar-se al marcador (44-50), que es va rebaixar a tan sols 2 al final del tercer quart (53-55).

La fulgurant sortida de l’últim quart amb 11-0 en 4 minuts van certificar la remuntada (67-57). No es van resignar els jugadors del Carme, situant-se a sis punts (69-63), però en aquesta ocasió l’equip tortosí no va donar marge a la sorpresa i amb un parcial 14-3, en els dos últims minuts van acabar dominant amb solvència per 82-66. Va millorar la defensa a la segona part, on el conjunt rival ja no va anotar cap triple.

La pròxima i vintena jornada el Davima Cantaires CB Tortosa jugarà el dissabte a les 19:30 hores a la pista del Reus Ploms Salle Verd, mentre el CB Rapitenca Bear Química torna a l’activitat després d’haver tingut jornada de descans, i jugarà diumenge a les 19:00 hores a la pista del CB Constantí Black, un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència.

La resta de resultats de la dinovena jornada van ser: AE Claret, 63-CB Morell, 54; Asisa Sant Pere i Sant Pau, 62-CB Constantí Black, 45. Es van ajornar el CB Torreforta B-CB Montblanc VGL; AB Vendrell 2-Reus Ploms Salle Verd, i Reus Deportiu-Cofrán 95 CB Cambrils.

CANTAIRES CB TORTOSA, 82 (33)
EL CARME BÀSQUET, 66 (46)

Davima Cantaires CB Tortosa: Arnau Pedret (8), Ruben Mascarell (2), Roger Pedret (8), Lluis Bel (5), Héctor Paris (9), Wilmer Jonas Luna (9), Josep Faiges (2), Gerard Rodríguez (2), Martí Viader (23), Oscar Patón (3), Àlex Salvadó (10) i Chistopher Ganfornina (1). 16 faltes personals. Sense eliminats. 10 triples (Paris, 3; Viader, 3; Arnau Pedret, 2; Roger Pedret, 1, Oscar Patón, 1)
El Carme Bàsquet: Marc Lara Querol, Francisco Sevilla (11), Marc Lara Martínez (13), Alvaro López (3), Juan Luis Moles (13), David Roselló, Àlex López (11), Marc Sarroca, Daniel González (12), Didac Ferrús, Adrià Rubio (3). 19 faltes personals. Eliminat Alvaro López (39′). 7 triples (Francisco Sevilla, 3; Daniel Martínez, 2; Daniel Lara Martínez, 2).
Parcials: (11-25), (22-21), (22-11); (27-6).

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després de la dinovena jornada, clicant la imatge adjunta: