IniciFutbol4ª CatalanaRemuntada del Jesús i Maria 'C' que s'estrena amb la primera victòria...

Remuntada del Jesús i Maria ‘C’ que s’estrena amb la primera victòria davant el filial de l’Aldeana

Debut immillorable a la categoria per al Jesús i Maria C, que en el seu primer any al futbol federat, va poder aixecar un partit que se’ls hi posava d’esquena a l’inici de la represa amb el gol de l’Aldeana B. La debilitat defensiva visitant i la superioritat que van mostrar els de David Torres durant la segona part del partit, van ser dos factors que propiciaven el marcador definitiu de 3 a 1 amb que finalitzava l’encontre.

David Torres, tècnic partidalenc, es mostrava satisfet per aquesta important primera victòria “va ser un partit elèctric, amb una primera meitat d’anada i tornada a les dues àrees davant un Aldeana que va causar una molt grata impressió. Tot i la nostra joventut, natros no li vam perdre la cara al partit i crec jo que vam competir fins al final” ens destacava Torres que afegia que “l’actuació dels dos porters durant els primers quaranta-cinc minuts va evitar que es produïssin moviments al marcador i a l’inici de la represa ells se’ns van avançar en una acció que natros vam protestar considerant que el davanter que recollia la passada de Thomas, es trobava en una posició un pél avançada. Però no obstant, el meu equip va traure la casta i vam aconseguir remuntar el marcador gràcies al gol d’Iker que aprofitava una passada a l’espai creuant-li la pilota sobre la sortida del porter. El segon obra de Ferran en una rematada espectacular a l’escaire i el tercer en una jugada personal de Benet que assistia cap a Pino i amb el cap feia el gol de la sentència” reblava l’entrenador del Jesús i Maria que afegia que “tot i que l’objectiu és el de jugar i competir cada setmana aquest inici de temporada ens reforça per intentar fer front a rivals més competitius que natros” sentenciava David Torres.

Per al tècnic-jugador aldeà Rafel Estorach ens apuntava que “el partit va iniciar-se molt bé per a natros. Vam sortir molt ben col·locats sobre el terreny de joc i vam gaudir d’un domini territorial de la pilota durant els primers vint-i-cinc minuts. Teníem molt bones sensacions en aquests primers compassos de partit. Però de mica en mica, es van anar estirant els locals i van acabar dominant, tot i no tenir excessives arribades amb claredat als nostres dominis” ens comentava Estorach que afegia que “a la represa ens vam trobar a un rival que seguia amb la mateixa dinàmica, molt intens i amb una defensa molt compacta, que els permetia tenir més dominat el partit però que no ens va impedir d’avançar-nos al marcador fruit d’una recuperació sobre la línia de mitjos. Però poc ens durava l’alegria perquè pocs minuts després ens marcaven el gol de l’empat i la dinàmica del partit era més favorable als interessos locals. Dos accions posteriors en errades defensives nostres ens van costar dos gols més, que ens impedien puntuar en aquest primer partit. Crec que el Jesús i Maria es va endur el partit merescudament” reblava el tècnic aldeà.

UD JESÚS I MARIA ‘C’, 3
UE ALDEANA ‘B’, 1

UD Jesús i Maria ‘C’: Manel, Pardo, Juan Carlos, Mourad, Aaron, Abdel, Rubiales, Pau Benet, Pino, Amine, Marc. També van jugar: Màxim, Ferran, Iker.

UE Aldeana ‘B’: Chortó, Thomas, Marc Royo, Insa, Montesó, Alfred, Agust, Roig, Ramon, Rafel, Edmon. També van jugar: Brunet, Héctor, Josep, Carlos (ps), Roger, Pani, Adrià.

Àrbitre: Karim Ouhmou. Va mostrar amonestacions per part local a Pardo (87′) i pels visitants a Thomas (25′), Carlos (25′), Insa (37′), Alfred (84′) i a l’entrenador Aaron Rodríguez (83′).

Gols: 0-1, Edmon (57′); 1-1, Iker (62′); 2-1, Ferran (73′); 3-1, Pino (75′).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la jornada inaugural, queda com podeu veure a la imatge inferior: