IniciHandbolRepresa de les Lligues Catalanes Sèniors Femenina i Masculina d'handbol

Represa de les Lligues Catalanes Sèniors Femenina i Masculina d’handbol

ESPORTS // Aquest mes desembre, des de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), van demanar autorització per a reprendre les 2 competicions sèniors de més alt rang (Lliga Catalana Sènior Masculina i Lliga Catalana Sènior Femenina), acreditant mitjançant certificat de la RFEBM, que ambdues competicions tenen consideració de competicions estatals i que estan nomenades normativa i reglamentàriament per l’esmentada RFEBM, com a Campionat de Segona Divisió Estatal Masculina i Campionat de Primera Divisió Femenina, respectivament.

A data d’avui, hem rebut l’autorització per part de l’autoritat competent, per a reprendre en principi aquestes 2 competicions sèniors sota aquestes condicions:

LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA (CAMPIONAT DE SEGONA DIVISIÓ ESTATAL MASCULINA):

  • Represa prevista pel  16 i 17 de gener de 2021.
  • Es seguirà el calendari establert en el seu moment i en aquestes 2 dates es jugaran els partits de 2 jornades de competició.
  • El dissabte 16/01/21 es jugaran els partits corresponents a la 7a jornada.
  • El diumenge 17/01/21 es jugaran els partits de la 14a jornada.

LLIGA CATALANA SÈNIOR FEMENINA (CAMPIONAT DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA):

  • Represa prevista pel  23 i 24 de gener de 2021.
  • Es seguirà el calendari establert en el seu moment i en aquestes 2 dates es jugaran els partits de 2 jornades de competició.
  • El dissabte 23/01/21 es jugaran els partits corresponents a la 7a jornada.
  • El diumenge 24/01/21 es jugaran els partits de la 14a jornada.

D’altra banda, la FCH està en contacte amb la RFEBM, per avaluar la possibilitat d’ampliar la data de finalització de la fase territorial d’ambdues competicions, per enquibir amb més comoditat els partits que no s’han pogut jugar fins ara degut a la pandèmia de la Covid-19. En breu, comunicaran com recol·locaran aquests partits no jugats en els calendaris de competició corresponents.  

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 26

Últimes notícies