IniciPoliesportiuJudoRepresentació del Priorat-Terres de l'Ebre en la Competició de Pas de Grau

Representació del Priorat-Terres de l’Ebre en la Competició de Pas de Grau

El Priorat-Terres de l’Ebre va participar el passat dissabte en la Competició de Pas de Grau al poliesportiu de Badia del Vallès per convalidar el primer Dan. No hi havia categories de pes, tot i que en el moment de fer l’inscripció, es podia escollir una categoria de pes amb un marge de 3 kg, que va ser d’utilitat per l’organització de la competició, per realitzar blocs i horaris segons el nombre d’inscrits.

Tots els aspirants es va agrupar en lligues de 6 competidors per proximitat de pes. Natàlia Penas i Lur Sedó i en les línies de pas de grau amb Josep Pous, en -79 quilos ja són aptes per a l’examen de tercer dan. Per la seua part, Juanjo Penas, en -70 kilos, no va aconseguir cap punt, i Àngel López, en -73 kilos, va sumar deu punts en guanyar un combat.