IniciMotorRokas Jusca, el millor classificat dels ebrencs en Motocròs a la Pobla...

Rokas Jusca, el millor classificat dels ebrencs en Motocròs a la Pobla de Mafumet

ESPORTS // La Lliga Catalana de Motocròs de Nens va donar el tret de sortida al circuit de la Pobla de Mafumet, on hi havia convocades les categories MX50, MX65, MX85 Juvenil, MX85 Cadet i Femení, amb participació de més de 130 jóvens promeses.

Rokas Jusca (MC Amposta) va finalitzar en quinta posició en la prova de MX 50,amb  triomf de l’alacantí Iñaki Tolosa. El francès Mathys Agulló va ser segon, mentre que el barceloní Mateo Torres va completar les posicions d’honor.

Rokas Jusca va ocupar una sèptima i quarta posició a les mànegues, per a sumar un total de 22 punts. En MX 65, la categoria amb més participants, Unai Ortiz (MC Tortosa) va acabar en vintè lloc i va sumar dos punts.

La victòria va ser per al murcià Beningo Garcia, que va compartir podi amb el castellonenc Pau Caudet i Nil Pallarés. En MX 85 cadet, Aitor Favà (MC Amposta) va finalitzar en catorzè lloc, que va sumar 5 punts. Va guanyar Carles Prat, seguit de Bruno Mkró i el francès Maximin Mille.