IniciMotorRokas Jusca primer en MX 50 de la quarta prova del català...

Rokas Jusca primer en MX 50 de la quarta prova del català al circuit d’Almacelles

ESPORTS // Rokas Jusca (MC Amposta), va tornar a pujar al podi del Campionat de Catalunya de Nens de motocròs, en la quarta prova del circuit de La Mina d’Almacelles. EN MX50, Rokas Juska i Mateo Torres (SM Polea SX), van protagonitzar un espectacular duel. La igualtat entre els dos pilots va ser la nota dominant en totes dues mànegues. Finalment, Torres es va imposar en la primera i Juska en la segona.

La combinació de resultats va afavorir el pilot del Moto Club Amposta, que es va enfilar fins al primer esglaó del podi. El top 3 de la categoria el va completar Eleu Jose (MC 3 Turons), amb el seu primer podi del present campionat. Unai Ortiz (MC Tortosa), va ocupa la vint-i-setena posició. En la classificació general és líder Mateo Torres amb 174 punts, seguit en segon lloc per Rokas Jusca amb 141, i tercer Iker Cano (MC Segre), 98. El Campionat es reprendrà el proper 24 d’octubre al circuit d’Amposta.