IniciMotorRokas Jusca, segon a la prova del circuit valencià de Domenyo

Rokas Jusca, segon a la prova del circuit valencià de Domenyo

ESPORTS // Seguix l’excel·lent trajectòria del jove pilot Rokas Jusca (MC Amposta), que va finalitzar en una meritòria segona posició, en la seua participació, en la quarta cita de l’autonòmic valencià disputat a Domenyo, on es van complir les previsions meteorològiques, i la pluja no va dixar de caure durant tota la matinal, coincidint amb la competició. Es van realitzar proves en les categories MX1, MX2, MX 3, MX125, MX A, MX 80, MX 65 i MX 50.

Ivan Tolosa (MS Carreres) es va imposar en la categoria MX 50, i va finalitzar en primer lloc en els dos cronos i en la mànega. Rokas Jusca va tindre un destacat protagonisme, ocupant la segona posició, i Leo Gabarda (MC Domenyo off The Road), que havia estat tercer als cronos, va veure com a la meta de la carrera era superat per Yeray Diaz (Club MX Barrio Magdalena), que va pujar al tercer calaix del podi.
La pròxima prova del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana es disputarà a la localitat castellonenca d’Almenara, el dissabte 3 de juliol en les categories MX50, MX65, MX85, MX3, MXA i MX125.