IniciMotorMotocròsRokas Jusca, Unai Ortiz i Aitor Pla en la recta final de...

Rokas Jusca, Unai Ortiz i Aitor Pla en la recta final de la Lliga Catalana de Motocròs

L’Amics Moto Club Martorelles van organitzar al circuit de Martorelles, la quarta prova del calendari la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs i el Campionat Territorial de Barcelona, en aquesta ocasió només amb la participació de pilots de les categories infantils, que inclouen: MX50, MX65 i MX85, amb la participació de tres joves pilots d’equips ebrencs.

En MX-85 CADET, Rokas Jusca (MC Amposta), va finalitzar en sèptima posició en les dues mànegues, sumant un total de 18 punts. La victòria va ser per a Didac Soler, que augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general amb 140 punts, seguit de José Cuevas amb 118 i Vincent Carbonell, 110. Rokas Jusca ocupa la quinta posició amb 76.

En M-85 cadet, Unai Ortiz (MC Tortosa), va ocupar la sexta posició amb 20 punts. Es va imposar Omar Pavón, dominant les dos mànegues. El primer lloc de la general és per a Marcos Gallardo amb 121 punts, seguit en segon i tercer lloc respectivament per Axel Abelló, 104 i Jan Hill, 96. Unai Ortiz és sext amb 87.

Aitor Pla (Moto Esport Club Alcanar), va finalitzar en octava posició, afegint al seu compte 15 punts. El triomf va ser per a Pau Sabatè que va dominar en les dues mànegues. El pilot del club canareu és dècim a la taula classificatòria general amb 41 punts. Jordi Vilarnau és líder amb 155 punts, seguit de Joel Mataró, 131 i Ioana Guimeniuc, 95. El 15 d’octubre es disputarà la penúltima prova del campionat al circuit de Salomó.