IniciMotorMotocròsRokas Juska i Jordi Güeche pujen al podi al Circuit Els Cortals...

Rokas Juska i Jordi Güeche pujen al podi al Circuit Els Cortals de Sant Hilari

Rokas Juska (MC Amposta) i Jordi Güeche (MC Tot Motor Els Reguers), van pujar al més alt del podi de la prova de la Lliga Catalana, disputada al circuit Els Cortals de Sant Hilari, puntuable també per al Campionat Territorial de Girona, que va tenir lloc en dues jornades, degut a l’elevat numero de pilots inscrits.

En la primera es van disputar les carreres de les categories de menor cilindrada, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil, MX 65-A, MX 65-B i MX50 mentre que en la segona va ser el torn per a les de major cilindrada: MX Júnior, MX Sènior, MX +35, MX +45, MX +55, Aficionats.

En MX-65-B, de la Lliga Catalana de Nens, Rokas Juska es va imposar, per davant d’Àlex Gutiérrez (MC Tres Turons), i Alonso Tribaldos (MC Vilobí d’Onyar). La classificació general està encapçalada per Nil Soler (MC Segre) amb 98 punts, amb segon lloc d’Àlex Gutiérrez amb 95, i tercer Rokas Jusca amb 75. En la categoria MX-50, novena posició d’Antoni Gueche (MC Amposta).

En la Lliga Catalana de Motocròs Grans, en MX-50, primer lloc per a Jordi Gueche (MC Tot Motor Els Reguers), dominant en les dues curses, i superant la tercera plaça aconseguida en la passada edició en aquest escenari. En segon i tercer lloc respectivament van entrar els pilots del MC Segre, Àngel Davins i Jordi Coletas. A la classificació general és nou líder Jordi Gueche, que suma 100 punts, per davant d’Àngel Davins amb 98.

Ferran Ferré (MC Amposta), va ocupar la dècima plaça en MX-Sènior, en una prova dominada per Ivan Polvillo (MC Segre), amb segon i tercer lloc de Joan Aguilar i Jordi Puig. A la classificació general continua líder Ferran Ferré amb 100 punts, seguit per Daniel Garralón (MC Segre), amb 71, i José Luis Dauden (MC Amposta), amb 67. En MX Aficionats, Lluis Albuxech, va ser vint-i-cinquè.

Ara s’obre un llarg parèntesi a la competició, que es reprendrà el 3 de novembre, amb la darrera prova de Can Taulè.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies