IniciEsportsRoquetes reforma la pista poliesportiva del Pavelló Municipal

Roquetes reforma la pista poliesportiva del Pavelló Municipal

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, la regidora d’Esports, Sònia Andrade i el regidor de Serveis Municipals, Jordi Allepuz, han visitat les obres de la pista poliesportiva del pavelló municipal on s’està portant a terme el projecte de poliment del parquet.

L’actuació consisteix en l’aplicació tres capes de poliment i dos d’envernissat del parquet i el repintat de totes les línies dels camps de futbol sala, bàsquet i voleibol.

El regidor de Serveis Municipals, Jordi Allepuz, ha ressaltat la necessitat d’aquesta actuació, atès el gran nombre d’esportistes que passen per la pista durant la setmana i també amb l’objectiu de donar un millor servei de qualitat als esportistes de Roquetes.

Foto: Cedida

Per donar resposta a les necessitats plantejades per les entitats esportives, se simplificaran les línies dels camps, així hi haurà una pista de voleibol central i tres a l’ample del pavelló.

Allepuz, ha assegurat que aquesta actuació no afectarà l’activitat de les entitats esportives, que podran començar la pretemporada sense cap problema.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de Roquetes, Jordi Allepuz, ha volgut convidar a tots els esportistes i entitats a gaudir i respectar aquesta millora de la pista del pavelló.

Les obres, que tenen un pressupost de 18.000 euros, van començar el 7 d’agost i és previst que finalitzen el 20 d’agost.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 18

Últimes notícies