IniciMotorMotociclismeSergi i Manel Segarra s'asseguren el títol de campions en SBK a...

Sergi i Manel Segarra s’asseguren el títol de campions en SBK a la Copa Catalana de Resistència Clàssiques d’Asfalt

Nou doblet per a l’equip Guzzi Motobox, en la tercera prova de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques d’Asfalt, disputada al circuit d’Alcarràs.

La prova va resultar molt dura per als 36 equips participants, havent de suportar les altes temperatures existents. Però les Yamaha OW01 que tan bé preparen a GMB99, van sortir victorioses, gràcies al bon treball dels 4 pilots i al seu equip de mecànics. La cursa va ser molt estranya, uns cronos molt ràpids amb una poule a 1.41 i diversos equips a 1.42, va donar pas a una cursa lenta i plena d’incidències, sens dubte la calor va fer molt d’efecte a les motos, provocant un treball al límit per part dels participants. Els dos equips van dominar tota la cursa i l’equip de Jan Garcia i Pascal Pegaz, no va poder lluitar per la victòria per un excés de desgast al pneumàtic davanter que els va fer baixar el ritme en l’última hora. D’altra banda, la Guzzi de Pere Auradell i Jon Font va tornar a donar exemple de què amb una moto realment clàssica es pot batallar molt fort, pujant al segon lloc del podi en la modalitat de Clàssics 1000 per a motos fins al 1979.

Sergi i Manel Segarra van aconseguir la tercera victòria scratch consecutiva, amb un temps de 3:01.38.930. En segon lloc, van entrar els seus Companys d’equip Pascal Pegaz i Jan Garcia a 1.09.937, i en tercer Pedro Pérez i Juan Carlos Rosa del Curva Cero Càssic a una volta.

Amb les tres victòries aconseguides als circuits Ricardo Tormo, i els dos d’Alcarràs, Manel i Sergi Segarra, encapçalen la classificació general de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques d’Asfalt, amb 75 punts, i quan només resta la prova del circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar, prevista per al 4 de novembre, s’han assegurat el títol de campions.