IniciPoliesportiuCiclismeSergi Jurado, millor ciclista de la selecció espanyola al Brasil

Sergi Jurado, millor ciclista de la selecció espanyola al Brasil

El Setmanari l’Ebre en la seva edició en paper treiem que Sergi Jurado ha estat el més destacat de la selecció espanyola de ciclisme als Jocs Sordolímpics d’Estiu, que es disputen a la ciutat brasilera de Caixas do Sul. El component de l’equip senienc del Controlpack va disputar tres proves i va finalitzar en posicions capdavanteres.

La millor actuació la va protagonitzar Sergi Jurado, en la contrarellotge individual (30 km), en què va demostrar la seua valentia en tota la prova superant diversos obstacles pel mal asfaltat de la carretera, revolts perillosos i una altitud de gairebé 1.000 metres. Va acabar en una meritòria quinta posició i l’obtenció de diploma. A la prova de puntuació, la modalitat més explosiva de totes les proves de ciclisme en estos jocs, amb un recorregut de 30 km en un circuit de 500 m (60 voltes, en total), va ser l’únic dels tres representants de la selecció espanyola de finalitzar i aconseguir diversos punts a les voltes d’esprint, cosa que el va fer mereixedor de l’onzena posició.

A la prova de ruta, amb un recorregut de 108 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell, entre Farroupilha i Caixas do Sul, amb un perfil totalment de pujades pronunciades i baixades molt ràpides sense gairebé trams de pla, Sergi Jurado va acabar en quinzena posició, de nou, el millor dels participants espanyols.