IniciFutbol4ª CatalanaSever correctiu del Masdenverge que se situa primer líder de 4a catalana

Sever correctiu del Masdenverge que se situa primer líder de 4a catalana

El conjunt entrenat per Cristian Torta es va estrenar ratificant les bones perspectives de la pretemporada i s’ha situat primer líder de la categoria després de golejar de forma àmplia a la Fatarella per 7 gols a 1, en un partit que encarrilaven ja al descans amb un 3 a 0 que van retallar els fatallerencs des del punt de penal al fil de l’equador del matx.

Vam sortir molt forts i vam marcar abans dels primers deu minuts a la sortida d’un córner rematat per Xavi Tomàs. Això ens permetia exercir una pressió avançada que ens permetia recuperar la pilota ràpidament. Fruit d’aquesta dinàmica arribava el segon gol de Pau Tomàs i fins a deu minuts del descans el partit es va convertir en un atac i gol nostre que vam aprofitar per marcar el tercer obra de Juan Cortés i encaminar el partit” ens comentava el tècnic masdenvergenc que afegia que “en l’última jugada de la primera meitat, fruit de que el conjunt visitant va estirar línies i després d’una pèrdua al mig del camp el contracop ràpid acabava en unes mans dubtoses a l’interior de l’àrea que els permetia retallar distàncies mitjançant Aitor i tornar a entrar al partit abans d’enfilar camí de vestidors“, assegurava Cristian Torta.

El gol ens podia generar dubtes però no obstant hem tornat a sortir forts a la represa, imprimint un fort ritme per tornar a controlar la situació i vam aconseguir el quart gol de Xavi Tomàs altre cop que trencava tota possibilitat de reacció visitant i ens donava la tranquil·litat necessària per a unflar el marcador definitiu i donar minuts als jugadors de la banqueta” apuntava Torta que es mostrava “content per l’actitud del meu equip i tot i que és aviat per a dir on ens posicionarem a la taula classificatòria la idea es treballar i millorar cada dia per a intentar estar el més amunt possible“. Van completar la golejada mitjançant Ventura (60′) i Eric amb dos dianes als minuts 78′ i en temps d’afegit.

Després d’aquesta primera jornada a la quarta catalana grup 20è el conjunt arlequinat tornarà a rebre a casa en el segon partit de lliga al filial del Perelló que va empatar a la primera jornada davant el filial de la Cava en el que suposava l’estrena a la categoria del conjunt groc-i-negre. Serà dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarde al municipal Pou Nou de Masdenverge on intentaran seguir amb les bones vibracions del primer partit de lliga. Per la seva banda la Fatarella es tornarà a desplaçar lluny del seu municipal al camp del filial de l’Olímpic ME que va donar mostres de ser un equip competitiu després de la primera jornada a la Santa Creu de Jesús on s’imposaven per 1 gol a 3. Serà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarde.