IniciPoliesportiuAtletismeSexta posició i diploma per a Yassine Ouhdadi en la final dels...

Sexta posició i diploma per a Yassine Ouhdadi en la final dels 1.500 metres als Paralímpics de Tòquio

No era la seua millor distància, però Yassine Ouhdadi, ha afegit un diploma olímpic en la final dels 1.500 metres T13, culminant la seua excel·lent participació als Jocs Paralímpics de Tòquio, amb la consecució de la medalla d’or en els 5000 metres.

L’atleta tortosí va competir amb possibilitats de lluitar per pujar al podi durant gairebé tota la prova, que va començar amb la iniciativa del campió de Rio de Janeiro, l’argalí Abdellatif Baka, agafant el seu relleu el campió mundial Jarid Clifford, amb Yassine ben situat en la part interior de la corda.

En els últims 400 metres van prémer el tunisià Rouay Jeblabi, però el rus actual campió d’Europa Antón Kuliatin, va protagonitzar l’atac definitiu, que li va permetre entrar en primer lloc i penjar-se la medalla d’or amb un temps de 3’54″04, seguit per Rouay Jebabli, 3’54″55, medalla de plata, i tercer amb la medalla de bronze el campió mundial Jaryd Clifford, 3’54″69.

La quarta posició ha estat per al rus Aleksandr Kostin, 3’55″57, quint el seu compatriota Egor Sharov, subcampió d’Europa 3’56″35, amb la sexta plaça per a Yassine Ouhdadi El Ataby, 3’56″73, per davant de l’etiop Yamiru Demisse, 3’59″08, l’anterior campió olímpic Abdellatif Baka, 3’59″56, l’estadeunidenc Joel Gómez, 4’02″41 i l’australià Sam Harding, 4’05″13.