IniciPoliesportiuSportMe: arriba a Amposta el projecte internacional de mentoria esportiva per la...

SportMe: arriba a Amposta el projecte internacional de mentoria esportiva per la inclusió social i comunitària

Els socis i sòcies del projecte de mentoria esportiva SportMe, que vol aprofitar la pràctica esportiva per afavorir la inclusió social dels joves en situacions de vulnerabilitat, han participat en la reunió transnacional que s’ha celebrat a Amposta. Durant aquesta setmana, els visitants de Portugal i Regne Unit han conegut les instal·lacions esportives i la implicació municipal pel que fa a l’esport i els seus valors i beneficis. Una visita que servirà per seguir desenvolupant les bases del projecte i que es complementarà amb la resta de trobades. El projecte comptarà amb quatre parelles de mentor-mentorat de cada país participant. SportMe compta amb el finançament d’Erasmus+.

La regidora de Promoció i Turisme Esportiu a l’Ajuntament d’Amposta, Iris Castell, reblava que “seguim treballant amb l’esport com a eina d’inclusió social, pilar d’un estil de vida saludable, gestor i educador d’emocions“. SportMe posa en valor l’esport per fomentar els hàbits saludables, la gestió emocional i l’adquisició de tècniques per al desenvolupament personal dels joves. Son socis del projecte les entitats expertes en el mentoratge de joves en risc d’exclusió social AE2O – Associação para a Educação de Segunda Oportunidade (Escola de Segones Oportunitats) de Matosinhos, Portugal; Bristol City Robins Foundation i Phoenix Social Enterprise limited – Boomstatsuma, ambdues de Bristol, Regne Unit; la Fundació Gentis i l’Ajuntament d’Amposta amb el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre.

El projecte SportMe forma part d’Arrela’t, la iniciativa que vol treballar, a través dels mentors i mentores, la inclusió social i comunitària dels joves amb risc d’exclusió social. Desenvolupat per Fundació Gentis amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i del Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre, Arrela’t compta amb el mecenatge de l’empresa Remsa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies