IniciPoliesportiuNatacióTercer lloc de Tarragona amb nedadors ebrencs al català de Delegacions de...

Tercer lloc de Tarragona amb nedadors ebrencs al català de Delegacions de natació

Els nedadors ebrencs van col·laborar a la meritòria tercera posició, obtinguda per Tarragona a la final de Delegacions de Catalunya, en les categories benjamina, alevina i infantil, que es va disputar el passat dissabte al Complex Win de Tortosa.

El primer lloc va ser per a Girosona, equip format per nedadors de Girona i Osona, amb 1784 punts, seguit del Baix Llobregat amb 1560, i en tercer lloc, Tarragona amb 1376,50. Darrere en van classificar Lleida, 1328; Vallès, 1294, i Catalunya Central, 1155,50.

Per part del Club Natació Tortosa van participar sis components en la Delegació de Tarragona, en la categoria de benjamins, Agnès Blanch i Marc Blanch, en alevins Blanca Forgas i Adam Essamati i en Infantils Xavier Chavarria i Júlia Díaz. Tots ells van ser acompanyats pel director tècnic Jordi Castellà i per les entrenadores Carme LLeixà i Yolanda Carmona.

Vuit nedadors van competir del Club Natació Amposta, els infantils Joana Pérez, Blai Escribà i Biel Gras, en alevins Laia Sánchez i Marc Escribà, i en benjamins, Alba Climent, Andrea Dinuta i Eduard Justin.