IniciFutbol PlatjaTestlaboral relleva a Cambrils Team com a guanyador del torneig de futbol...

Testlaboral relleva a Cambrils Team com a guanyador del torneig de futbol platja de l’Ampolla

L’equip de Testlaboral va prendre el relleu del Cambrils Team, després de cinc temporades, en la disputa de la 25a edició del torneig de futbol platja de l’Ampolla. La cita, que com és habitual en les darreres edicions, es va disputar durant tota la jornada de dissabte del dia 1 de juliol i diumenge 2, dia en que es van celebrar les eliminatòries finals en els partits de vuitens (que es recuperaven en aquesta edició), quarts, semifinals, tercer i quart lloc i la gran final per a conèixer el guanyador d’aquesta cita especial i amb nombrosa expectació.

La competitivitat que va oferir aquesta edició en la qual van participar-hi un total de disset equips, havent d’ampliar el quadre, es va deixar notar fins al trascurs d’una final molt igualada que no es va decidir fins als darrers instants quan s’imposava l’equip de Testlboral per 3 a 2 davant l’equip de Flashback Salou. La final de consolació es va decantar per 3 gols a 1 per a l’equip del Bar Àngel dels Valentins, quedant definit així el quadre final amb els 2.500 € per al campió, els 1.000 € per al subcampió i els 500 € per al vencedor del tercer i quart lloc. Els premis individuals d’aquesta vint-i-cinquena edició van recaure en Adri Expósito de l’equip campió Testlaboral, com a màxim anotador; l’MVP va ser per a Adri Morales de l’equip subcampió, el Flasback Salou; i el premi per a millor porter va anar a parar a mans d’Alejo del segon classificat.

Els setze equips participants van donar inici dissabte a partir de les 9 del matí una intensa jornada de classifcació amb vint-i-vuit partits que van donar lloc a partir de diumenge als emparellaments de vuitens de final que obrien la jornada de la fase final del torneig. Després dels partits de quarts de final, on es va donar la sorpresa en caure eliminats els vigents campions de les cinc darreres edicions, el Cambrils Team a mans del finalista Flashback Salou, es disputaven les semifinals entre els conjunts del Teslaboral que superava al Bar l’Àngel els Valentins per 7 gols a 3 i el Flashback Salou que es desfeia per 2 a 4 del Lady Marritas.

Des de l’organització Llàtzer Bru ens comentava que “estem molt satisfets per tal com ha anat tot, tant per l’alt nivell del qual vam poder gaudir de tots els equips, com pel seguiment de la gent que va omplir fins la bandera, les graderies portàtils instal·lades sobre l’arena com les graderies de la platja. És un indicatiu que el torneig està tornant a crèixer i que està més viu que mai” es felicitava Bru que a més afegia que “va ser una competició molt sana, sense cap incidència remarcable i amb un ambient durant els dos dies de competició que ens fa estar orgullosos especialment de poder dur a terme un esdeviment d’aquestes caracterìstiques. Som una referència dintre els tornejos del període estival i ara no hem defallir i millorar-nos en les petites coses que hagin pogut fallar” sentenciava el director del torneig de l’Ampolla.

Galeria d’imatges:

Fotos: Pau Buera fotografia (Torneig Futbol Platja de l’Ampolla)

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 51

Últimes notícies