IniciPoliesportiuCiclismeTomàs Deosdat campió de Catalunya júnior de ciclisme en pista

Tomàs Deosdat campió de Catalunya júnior de ciclisme en pista

Després de tres intenses i atractives jornades, va cloure el Campionat de Catalunya de ciclisme en pista, disputat del dimarts 27 al dijous 29 de juliol, al Velòdrom Municipal d’Horta-Miquel Poblet, que va viure una de les participacions més àmplies dels darrers anys, en les categories elit, sub-23, júnior, cadet, infantil i aleví, amb destacada presència de ciclistes ebrencs. Durant els tres dies de competició s’han repartit els títols de l’òmnium de fons, que ha inclòs les proves de persecució, eliminació, escratx i puntuació; l’òmnium de velocitat, amb les proves de 500m/km, keirin i velocitat; així com els títols propis de madison i de keirin.

El gandesà Tomàs Deosdat ((Finques Feliu Team), va confirmar una gran actuació proclamant-se campió júnior en les modalitats d’òmnium velocitat i keirin i fent parella amb Pau Cuadrado (Proton Cycling) ha estat tercer en madison, i ha ocupat la segona posició en persecució olímpica masculina, disputada en la modalitat de critèrium, formant equip amb els també júniors Ricard Fitó, Axier Casado i Marcel Pallarès, amb tercer lloc en logest lap open.

En la prova d’esc ratx cadet es va imposar Ivan Rovira, tercer en longest lap de la prova de dorsals parells, i en omnium velocitat cadet, Ivan Viladrich (Gran Fons SB Hotels TE), va ocupar el primer lloc en longest lap de dorsals senar, el tercer lloc i segon en keirin i en madison amb Marc Zafra (Purito-Tadesan-Nuria).

En logest lap open, primer lloc per Manel Usach (Performance Track CY) i segon lloc Marc Acero (Granfons SB Hotels TE). Usach també va acabar tercer en keirin.
En els 200 metres, la cadet Mar Piñol (Gran Fons SB Hotels TE), va finalitzar en tercer lloc.