IniciVoleibolTorna el sènior femení del Club Volei Roquetes

Torna el sènior femení del Club Volei Roquetes

ESPORTS // La junta directiva del Club Volei Roquetes seguix treballant per a la promoció i formació de nous jugadors i jugadores de voleibol, i ha volgut afegir un altre fet històric a la meritòria campanya de l’equip sènior masculí, que ha competit per primera vegada a la Primera Nacional, amb el retorn en competició del sènior femení. 

La pròxima temporada el CV Roquetes entrarà en competició en un dels grups de Quarta Catalana, amb un equip format per jugadores que tornen a l’activitat, i estaven a la plantilla de l’última formació de l’equip roquetenc la temporada 2016/17, abans de dixar de competir, per problemes de continuïtat a causa de la falta d’efectius. També s’incorporen algunes de les jugadores que han finalitzat la seua etapa com a juvenils de l’entitat.

En principi a la plantilla hi haurà Laura Andrés, Neus Fontanet, Arantxa Ribes, Aida Font, Maria Beltrán, Cinta Iñiguez, Eva Baiges, Tania Andreu, Emma Rey i Nerea Clemente, dirigides per Mar Fraile, que farà les funcions d’entrenadora i jugadora. 

Mar Fraile,  llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, especialitzada en Rendiment de Voleibol. Màster en Formació Professorada ESO i Batxillerat, especialització Educació Física i en Gestió Esportiva, ja va dirigir el sènior masculí del club la temporada 2016/17.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies