IniciPoliesportiuCiclismeTorna la Cursa ciclista 'Terra de Garnatxes' a Gandesa

Torna la Cursa ciclista ‘Terra de Garnatxes’ a Gandesa

El ciclisme català de carretera té una cita diumenge, 26 de febrer, a Gandesa, per a viure la cinquena edició de la cursa social Terra de Garnatxes en la seua data habitual. La carrera tindrà categories elit, sub-23, júnior i màsters 30, 40, 50 i 60.

La prova constarà de dues voltes a un circuit de 39,5 quilòmetres, cosa que inclou el pas puntuable de muntanya de l’Alt de Vilalba. El recorregut transcorrerà per algunes de les carreteres més tranquil·les de la Terra Alta, contínuament envoltat pels paisatges de vinya i amb carreteres estretes i revolts constants que facilitaran la formació d’escapades.

En l’edició de 2022, l’australià Tristan Cardew (Equipo Oleka) va ser el més ràpid i es va alçar amb la victòria. La prova està organitzada pel Garnatxa Bikers Club Ciclista, i les inscripcions es van tancar el dimarts amb un total de 170 inscrits, en què destaca la presència de components d’equips ebrencs.