IniciEsportsTorna la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2022 que...

Torna la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2022 que es celebrarà a Amposta

Aquest dijous, 15 de desembre, torna la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2022. Serà, a partir de les 19h, al Casal Cívic Ruiz Salgado d’Amposta.

En el transcurs de la Gala, que comptarà amb l’assistència del delegat del Govern, Albert Salvadó Fernández; l’alcalde d’Amposta, Adam Tomás Roiget; i el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller, entre altres representants del món local i esportius, es farà un reconeixement a la trajectòria de 3 forjadors/es de l’esport, aquelles persones que s’han distingit per una aportació llarga i continuada al món esportiu de les comarques ebrenques.

També tindran un reconeixement els clubs ebrencs que aquest any celebren 100, 75, 50 i 25 anys, respectivament; i, a més a més, com a novetat s’incorporen noves categories. El Premi educació i valors de l’esport vol posar en relleu accions, tasques benèfiques, de joc net i/o la feina d’esportistes, centres educatius, entitats.., que hagin destacat pel seu treball envers l’educació esportiva i de base pel seu valor ètic o moral.

El Premi menció especial reconeixerà esportistes ebrencs que han assolit resultats de pòdium als campionats del Món i/o han estat campions d’Europa  i també que hagin realitzat fites, reptes, expedicions, destacables aquest any dins el món de l’esport. També s’escollirà el millor esportista federat i en edat escolar de les quatre comarques ebrenques.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 26

Últimes notícies