IniciEsportsTorna l'onzena edició de la Gala Esportiva Canareva i Casenca

Torna l’onzena edició de la Gala Esportiva Canareva i Casenca

Un any més, torna l’esperada Gala Esportiva Canareva i Casenca organitzada per l’Ajuntament d’Alcanar un esdeveniment anual que eleva el treball incansable de les entitats i associacions esportives del municipi.

Amb el suport de la Diputació de Tarragona, aquesta gala destaca i premia els esportistes locals que s’han distingit per la seva excel·lència i dedicació durant l’any passat, el 2023.

Prop d’un centenar d’esportistes seran reconeguts amb obsequis commemoratius, amb una atenció especial als premis més destacats, que inclouen categories com: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva, Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat. És una oportunitat única per celebrar els èxits i contribucions del teixit esportiu local.

Recentment, la Junta de Govern Local ha aprovat les bases de la convocatòria per a aquesta desena edició, que permeten la participació tant d’esportistes com d’entitats locals, així com d’aquells relacionats amb l’esport al municipi, incloent-hi els esportistes que, tot i ser originaris d’Alcanar, han continuat la seva carrera esportiva fora del municipi.

Així, tots els interessats tenen l’oportunitat de presentar les seves candidatures fins al dia 22 de març, una data límit que s’acosta ràpidament.

Axel Sorolla, regidor d’esports manifestava que “És una ocasió emocionant per a tot el teixit esportiu d’Alcanar i les Cases, i s’espera que aquesta edició de la Gala Esportiva Canareva i Casenca sigui un èxit rotund, celebrant els èxits i l’esperit esportiu que enriqueixen la vida del municipi“.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 68

Últimes notícies