IniciFutbolTortosa reobre les instal·lacions esportives a partir de dilluns, amb l'entrada en...

Tortosa reobre les instal·lacions esportives a partir de dilluns, amb l’entrada en vigor de les noves mesures

TORTOSA // Les instal·lacions esportives de Tortosa tornaran a l’activitat dilluns, amb l’entrada en vigor de la nova fase de represa posterior a l’ordre de tancament decretada per la Generalitat. D’esta manera, a partir de dilluns es podran tornar a utilitzar les instal·lacions del WIN Tortosa i del WIN Jesús, tant per a les activitats dirigides com per a les sales de fitness o les pistes de pàdel. A més a més, també es recupera l’activitat a la piscina, per als entrenaments lliures i de les entitats esportives.

Pel que fa a l’horari, el WIN Tortosa obrirà portes tots els dies a les 6.30 h i avançarà l’hora de tancament a les 21 h, atès que es manté l’ordre de confinament nocturn obligatori a tot el país a partir de les 22 h. En el cas del WIN Jesús, l’horari és de 7 a 13 h i de 15.30 a 21 h. Cal recordar que tots els abonats al WIN poden utilitzar indistintament tant les instal·lacions de l’estadi de Ferreries com les del complex de Jesús.

Per poder accedir a les instal·lacions és necessari disposar de cita prèvia, que es pot demanar a través de l’aplicació per a dispositius mòbils (APP) del WIN Complex Esportiu. En virtut de les noves mesures d’aplicació a partir de dilluns, els vestidors es mantindran tancats i només els podran fer servir els usuaris de la piscina per canviar-se de roba.

L’ús de la mascareta és indispensable per circular per les instal·lacions del WIN Tortosa i del WIN Jesús i només es permet desar-la quan s’inicie la pràctica d’exercicis de cardio.

Pel que fa a la resta d’instal·lacions esportives municipals, a partir de dilluns també es reprendran els entrenaments a l’estadi i als pavellons. En tots els casos, les instal·lacions situades a l’aire lliure tenen limitada l’activitat a un 50% de la capacitat, mentre que en les instal·lacions en recintes tancats, la capacitat és del 30%.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies