IniciFutbolFutbol BaseTotes les categories del MICFootball 2022 seran mixtes

Totes les categories del MICFootball 2022 seran mixtes

Sense límits, sense barreres“. El MICFootball, dirigit pel tortosí Juanjo Rovira i que compta amb centenars de voluntaris arribats des de les Terres de l’Ebre, enguany tindrà una novetat que afectarà a totes les categories masculines. Es fara una adaptació al reglament i aquestes passaran a ser mixtes, independentment de l’edat. Així doncs, una jugadora podrà formar part d’un equip masculí si així ho desitja el club en qüestió. 

Aquesta decisió neix per la voluntat integradora del torneig, atès el greuge comparatiu que pateixen moltes joves futbolistes que, un cop arriben a la categoria infantil, no podien formar part d’equips masculins federats, posteriorment ampliada fins als 16 anys d’edat en l’assamblea federativa del 2020 quan es va aprovar per part dels clubs aquesta modificació. “Avui des del MIC, donant suport i afegint-nos a la campanya engegada per la JE Flix, hem publicat un article a la web i a xarxes explicant que les categories del MICFootball passen a ser mixtes” apuntaven des de l’organització del torneig mundial de futbol base.

Al MICFootball volem viure la festa del futbol base amb totes, com ja passa en alguns països com Bèlgica, Anglaterra, Dinamarca i Noruega. Sense limitacions d’edat. Sense discriminacions. El MICFootball el juguem totes” concloïen des de l’organització de l’esdeveniment mundial, que torna enguany per Setmana Santa a la Costa Brava després de dues edicions que s’han vist forçats a l’ajornament per culpa de la pandèmia.  

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies