IniciFutbolTots els gols d'Imagina Ràdio celebra el programa 500 amb una edició...

Tots els gols d’Imagina Ràdio celebra el programa 500 amb una edició especial

El diumenge 1 de desembre el programa radiofònic Tots els Gols va realitzar un programa especial de 5 hores per celebrar la seva edició número 500. Després de 14 temporades emetent a Imagina Ràdio, l’espai creat per Jordi Segarra va assolir el mig miler de programes amb Jordi Gaya com a presentador i amb Xavi Salvadó a la direcció.

A banda de viatjar fins a cada camp per conèixer l’última hora dels partits amb equips ebrencs i cantar-ne els seus gols, l’edició 500 de Tots els Gols va comptar amb moltes sorpreses, com la participació en el programa de periodistes reconeguts a escala nacional com Ramon Besa, Manolo Oliveros, Helena Condis, Toni Padilla, Joan Batllori, Gerard Romero, Ricard Vicente o Albert Díez. El carrusel esportiu també va comptar amb el testimoni d’esportistes ebrencs a l’elit com els futbolistes Aleix Garcia, Oriol Romeu i Gerard Badia, la jugadora Paola Soldevila i el tècnic del Barça femení Rafel Navarro.

L’equip de Tots els Gols també va comptar en directe amb algunes persones que anteriorment formaven part del programa per fer-les també partícips d’un dia tan especial. Les converses amb Jordi Segarra, Ramón Bel, Miquel Segarra, Noemí Alquézar, Mario Guerrera, Júlia Albesa i Laia Viñas van aportar moltes anècdotes però sobretot van servir per a rendir homenatge a totes aquelles persones que havien participat i aportat al llarg de la història del programa. La jornada va acabar amb un brindis als estudis d’Imagina Ràdio de Tortosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies