IniciFutbol‘Tots els Gols’ tanca la temporada amb una multitudinària gala

‘Tots els Gols’ tanca la temporada amb una multitudinària gala

 

Més de cent-cinquanta hores de ràdio en directe van donar pas a la festa de final de temporada del programa Tots els Gols, d’Imagina Ràdio, per a premiar a tots els esportistes ebrencs que han assolit l’ascens o per contra han destacat al llarg de la temporada. Una festa que va tindre el cúmul amb l’elecció del millor esportista i millor jugadora ebrenca de l’any.

La temporada de futbol ha acabat i era hora de retre homenatge. El programa ‘Tots els gols’ d’Imagina Ràdio va celebrar la dotzena festa del futbol ebrenc. Es va premiar aquells equips que han assolit l’ascens de categoria, d’altres que han estat campions; des de categories de base fins amateur.

Més d’una seixantena de premis que suposen una mostra de la implicació, el nivell i la passió pel futbol, que hi ha al territori. El premi a millor futbolista va ser per Cristian Bertomeu, jugador del Camarles, i el de millor jugadora va recaure sobre Lorena Garcia, de l’Alcanar.

El programa és fruit del treball d’un equip que durant tota la temporada ha estat al peu del canó tots els diumenges la tarda durant quatre hores per retransmetre el que passava als camp, juntament amb un extens equip de col·laboradors dels quals enguany van reconèixer la tasca de Miquel Àngel Campos.

Un dels premis destacats de la nit va ser el de millor periodista de la temporada que va recaure en Sara Hernández, cap d’esports de Canal Terres de l’Ebre.

No tot va ser futbol, ja que també es va premiar al club patí l’aldea , el ciclista Josep Betalú, el Centre d’Esports Tortosa i als equips de futbol sala que han aconseguit l’ascens.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies