IniciPoliesportiuAtletismeTres ors i tres bronzes ebrencs al Campionat de Catalunya sub16 d'atletisme

Tres ors i tres bronzes ebrencs al Campionat de Catalunya sub16 d’atletisme

Els representants de les Terres de l’Ebre, s’han emportat tres medalles d’or i tres de bronze, al Campionat de Catalunya sub-16 d’atletisme, disputat el dissabte en doble jornada, a les pistes de Can Dragó a Barcelona, sota l’organització del Club Atletisme Nou Barris i amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme. Un campionat que enguany s’ha traslladat al mes de juliol amb motiu de l’ajornament del Campionat d’Espanya sub16 pels propers 23 i 24 de juliol a les remodelades pistes Yago Lamela de la población asturiana d’Avilés.

El Club Atletisme Ascó va aconseguir dos medalles d’or, de Mario Stefanov en els 100 metres tanques, amb 13″58″‘, i en llançament de disc, per part de Paula Gallego, 31,97. En la mateixa prova la seua companya d’equip Jana Ribes es va penjar el bronze, 28,18.

Axel Zarranz va acabar en quinta posició en la final de 1.500 obstacles amb4’46″02″‘. En triple salt, David de la Llave, sèptim, 11,96, i en els 300 metres, Júlia Gallego, sexta en la semifinal, 46″70″‘.

Per part de la UA Montsià, medalla d’or de Maria Reverté, en salt de llargada, amb 5,26, amb bronze d’Aritz Fernández, en salt de perxa amb 3,75, i vuitena posició de Bernat Figueres, 3,20.

En disc, Didac Pallarés amb 31,17, i en Martell, Bianca Semacaritt, 30,80, van ocupar la sèptima posició. Alejandro Garcia, va ocupar la sèptima posició en els 100 metres tanques, 17″39″‘, i tercer en la seua semifinal en els 300 metres tanques, 47″65″‘, amb vuitè lluc de Julen  Sala en els 100 metres, 12″08″‘.

Per part de l’Atletisme Terres de l’Ebre, sexta posició de Xavi Moreso, en els 600 metres, 1’30″62″‘, Joan Martínez, en els 300 metres, 38″52″‘, i Judit Albacar,43″68″‘, també onzena en llargada amb 4,49, i en llançament de Martell Griselda Ollé, vuitena amb 25.04 i onzè Joan Alegret en els 3000 metres obstacles, on Adrià Llop va ser cinquè en la semifinal, 39″06″‘.

Destacada actuació també amb medalla de bronze de Pere Mas (Terres de Ponent), en els 3000 metres, 9’09″50″‘.