IniciHandbolÚltim assaig del HC Ampolla amb derrota però amb reacció molt positiva...

Últim assaig del HC Ampolla amb derrota però amb reacció molt positiva a la segona part

El HC Ampolla va sortir derrotat de la pista del CH Sant Joan Despí B, per 36-29 en l’últim assaig abans de l’inici de la competició oficial a Segona Catalana.

El partit va tenir dos parts ben diferenciades, amb els primers 30 minuts de clar domini local, sortint les seus jugadores molt endollades, sense donar opcions a les noies de Javier Garcia, que van cometre moltes errades en els llançaments, moltes pilotes perdudes i van donar moltes facilitats en defensa, arribant-se al descans amb un expressiu i contundent, 23 a 11.

A la segona part van canviar les tornes, amb una major intensitat defensiva i amb més encert de cara a la porteria rival, van aconseguir reduir la diferència al marcador amb un parcial de 13 a 18 favorable.

Van jugar per part del HC Ampolla: A la porteria Ana Belen (3 aturades) i Lluïsa (4 aturades) i com a jugadores de pista Cristina (4), Júlia (3), Aina (2), Judit (3), Andrea Garcia (3), Emma (2), Mònica i Patri.

El pròxim dissabte a les 19,30 hores, històric debut del conjunt ampollero a la categoria, rebent a tot un clàssic de l’handbol català com el CE Castelldefels. El partit estarà dirigit per Joan Moncusí Cunillera, i abans es farà la presentació de la plantilla davant la seua afició.

El HCAmpolla farà el seu debut històric aquest cap de setmana a la lliga. Foto: HC l’Ampolla