IniciFutbolÚltims dies per fer la inscripció al curs de nous àrbitres

Últims dies per fer la inscripció al curs de nous àrbitres

Les inscripcions del nou curs per a la incorporació d’àrbitres la propera temporada 2023-2024 estan a punt de finalitzar. El 15 de març serà l’últim dia per a realitzar la preinscripció, que es fa exclusivament online. Els cursos es realitzaran a totes les delegacions del CTA, en format presencial, en horari de tarda.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres contactarà amb tots els preinscrits per tenir una entrevista personal i realitzar una primera selecció, en el cas que la demanda de places fos superior a la de places ofertes. Posteriorment, els admesos hauran de presentar la documentació necessària i abonar la matrícula del curs, el qual es realitzarà des del mes d’abril i fins al juny. Les persones que aprovin portaran a terme les proves físiques al setembre i podran començar a dirigir partits.

Resum del Pla de Formació:

Requisits:

  1. Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
  2. Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  3. Ser major d’edat i no haver complert 24 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 15 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor. Us podeu descarregar el model d’autorització per a menors AQUÍ.
  4. Estar en ple ús dels drets civils.
  5. Acreditar mitjançant Certificat Mèdic esportiu tipus I o llicència en vigor de l’FCF, l’aptitud per a la pràctica esportiva. No cal aportar el certificat mèdic fins no haver superat l’examen teòric.
  6. No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  7. No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  8. Pagament de l’import de la matrícula.
  9. Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes, preferentment tauleta o portàtil.

Dates del curs: d’abril a juny de 2023.

Preu de la matrícula: 60€. No s’haurà de fer el pagament de la matrícula fins que no s’hagi confirmat per part del CTA l’admissió del sol·licitant.

Lloc: a totes les delegacions del CTA. Per veure les delegacions feu clic AQUÍ.

Dies i hores: aquestes classes teòriques tindran lloc, preferentment, durant els dies laborables en horari de tarda. Cada delegació podrà organitzar classes duplicades durant el cap de setmana, però sempre seguint aquests mateixos criteris lectius.

Es pot consultar el Pla de Capacitació complet fent clic AQUÍ.

PREINSCRIPCIÓ ONLINE

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 43

Últimes notícies