IniciFutbol2ª CatalanaUn Aitor Arasa sensacional manté en vida a l'Ampolla que li esgarrapa...

Un Aitor Arasa sensacional manté en vida a l’Ampolla que li esgarrapa l’empat al Cambrils Unió

L’Ampolla va esgarrapar un punt molt valuós, no ja per lluitar per les places d’ascens sinó per a demostrar que no es inferior a cap rival de la lligueta per pujar de categoria i tot i les nombroses baixes que acumulava el conjunt de Pasquale Casá, va donar-li rèplica defensiva a un conjunt cambrilenc que s’hi jugava la vida, esportivament parlant. El punt li va saber millor a l’equip del Baix Ebre que als del Camp de Tarragona que van veure frenada la inèrcia d’estar entre les dues primeres places que donen lloc a l’ascens a final de temporada.

El partit va arrancar amb un Ampolla molt ben plantat defensivament i que amb les baixes d’homes importants per a l’equip com poden ser Gito, Cristian o Carles Khader va intentar fer front a un rival que va portar la iniciativa tot i que van topar amb un immens Aitor Arasa, que va demostrar un cop més que és dels millors porters de la categoria amb aturades providencials per al seu equip. La primera arribada li va correspondre als de Santiago arran d’una falta en la qual van sorprendre i Ian s’internava per l’esquerra rematant al lateral de la xarxa de la porta defensada per Aitor. Al Cambrils se’ls hi va afegir, a més, la lesió del capità Antonio Domínguez que va tenir que ser substituït abans del descans en partir una elongació a l’isquio de la seva cama dreta en una acció dividida a la que pràcticament ha dit adèu a la temporada. El control territorial era dels cambrilencs davant un conjunt local que es va saber defensar amb ordre davant els intents d’aproximació dels del Baix Camp. Tot i així, a les acaballes del primer temps Lladó es presentava sol davant Aitor i veia com el porter, que li tancava molt bé els espais, podia refusar la pilota al servei de cantonada. En una de les darreres accions del primer temps, el Cambrils Unió, va tornar a gaudir d’una ocasió molt clara en un servei de banda servit en curt per a Rubio que enviava la rematada des de la frontal al pal dret de la porta local. Acabant-se els primers quaranta-cinc minuts de nou Aitor podia desviar amb els peus una rematada de Prados des de l’interior de l’àrea que li sortia un pél mossegada.

El domini territorial dels visitants s’incrementava al segon temps i llavors va fer l’aparició estelar un Aitor Arasa incommensurable. La sensació de perill es va fer més evident amb el pas dels minuts i de nou el porter de l’Ampolla va intervenir amb encert en una acció de molta qualitat de Rubio on trencava a tres defensors i es quedava sol davant el porter ampollero que treia unes mans salvadores per a evitar el gol en una rematada a boca de canó. De nou un Aitor infranquejable aturava una rematada d’Ian a l’interior de la petita quan ja es cantava el gol cambrilenc.

El monòleg ofensiu dels visitants era la nota que va marcar el partit i de nou Àlex que marxava en acció personal provava fortuna topant davant el mur ampollero que en dos temps podia refusar el perill en una rematada creuada que el va posar en serioses dificultats. Però tant atacar els visitants, que l’Ampolla va tenir la seva en una acció on Gabri Vidal va lluitar una pilota dividida amb dos defensors sobre la línia de mitjos i guanyava l’acció i la canviava a l’esquerra on Tomàs tenia l’opció per a marcar en una rematada des de la frontal que es perdia molt prop del pal esquerre de la porteria d’Edgar. Al temps de descompte una cessió enrera amb el cap d’Erik Garrido es quedava curta i Aitor, que va sortir a tapar davant Miquel provocava un refús que li caia a Amine a la frontal i a porta buida rematava amb el cap perdent-se la pilota per sobre el travesser.

Podeu veure el resum del partit al minut 52:45 al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Podeu veure la classificació després de la primera jornada de la segona volta de la lligueta d’ascens a primera catalana, clicant la imatge inferior: