IniciFutbolFutbol femeníUn arbitratge calamitós condemna a l'Aldeana femení a cedir l'empat a la...

Un arbitratge calamitós condemna a l’Aldeana femení a cedir l’empat a la recta final

La UE Aldeana que dirigeix Agustí Martí ‘Garcho’ s’han conjurat per a sumar la primera victòria de la temporada en la visita de l’actual líder de la competició, el Tarraco, dissabte vinent dia 22 a partir de les 19 hores de la tarda a l’estadi municipal de la Unió, després de patir un arbitratge calamitós en la seua visita al camp del Canyelles, on en la recta final les decisions del col·legiat van perjudicar de forma ostensible al conjunt aldeà que veien com els aconseguien empatar, a falta de dos minuts per al final de la confrontació, un partit en el que anaven manant al marcador per 0 gols a 3 pràcticament al quart d’hora de la represa. En aquesta jornada afrontaran jornada de descans.

El tècnic aldeà ens comentava que va ser “una cosa, que més de vint anys que porto jugant al futbol, no havia vist mai uns fets tant descarats. Era un partit que vam començar dominant moltíssim i perdonant situacions que ens haguéssin pogut donar un marge més ampli al marcador davant un conjunt, que com nosaltres, s’estrenava a la categoria. Tot i les reduïdes dimensions del terreny de joc, ens vam saber adaptar a la perfecció. Elles ens generaven fins al descans, una acció clara de gol que venien d’un fora de joc i una falta prèvies que no es van assenyalar, però nosaltres creàvem quatre o cinc arribades de perill molt clares que no aconseguíem materialitzar. Tot i això, en una rematada des de la frontal de Marta Alegre, el rebot li caia a Anna Escribano que ens va acoseguir avançar abans del descans” ens comentava Garcho del transcurs de la primera meitat. “En una molt bona transcisió ofensiva Andrea Simon ampliava les diferències al marcador aprofitant la passada de la mort de Júlia. Tot i així, elles en una acció aïllada, aconseguien el gol que retallava distàncies al marcador fruit d’una rematada exterior a la que Mendi no podia fer absolutament res per evitar el gol, però la reacció nostra era immediata i després del servei de centre, una obertura a banda esquerra de l’atac propiciava l’acció individual d’Andrea que marxava de fins a tres rivals, s’internava per la banda esquerra a l’àrea i superava amb una rematada creuada a la portera local, tornant-nos a donar l’avantatge de dos gols al marcador” ens deia l’entrenador aldeà. “Aquí va iniciar el seguit de despropòstis de l’àrbitre. En una acció refusada per la nostra defensa la pilota els caia a n’elles que donaven l’assistència cap a un jugadora que es trobava en clamorós fora de joc, donava validesa a l’acció, i podia donar la passada enrera que aprofitaven per ajustar les diferències. El partit es va anar complicant amb el 2-3, no xiulant-nos res a favor a partir d’aquí. Tot i així, teníem tres o quatre situacions a la contra per a matar el partit, però no vam encertar a aprofitar-les i deixàvem el partit incert fins que a la sortida d’un córner, pràcticament en temps d’afegit, ens aconseguien empatar, en una acció precedida per un nou fora de joc que no va assenyalar. Amb l’empat Sílvia Maicas per un comentari la va expulsar amb vermella directa i Mar, que estava també a la banqueta, es va posar a gravar amb el mòbil i també la va expulsar. Indignant!” així de contudent es mostrava l’entrenador de la UE Aldeana.

CF CANYELLES AE, 3
UE ALDEANA, 3

CF Canyelles AE: Natàlia, Ana Maria, Sintes, Marina, Judith, Queralt, Irene, Nerea, Olalla, Verónica, Nahiara. També van jugar: Zaira, Real, Sandra.

UE Aldeana: Mendi, Ainhoa, Alba Fischer, Alícia, Cris, Sílvia Maicas, Paula Marqués, Andrea Simon, Joana, Marta Alegre, Anna Escribano. També van jugar: Paula Adell, Mar (ps), Patri, Raquel Santamaria, Julene, Núria Falcó, Júlia Lineros.

Àrbitre: Noureddin Chakir Elosri, de la delegació del Penedés-Garraf. Va amonestar a Alícia (16′), Raquel Santamaria (61′) i l’entrenador Agustí Martí ‘Garcho’ (16′) de la UE Aldeana. Va expulsar amb targeta roja directa a Sílvia Maicas (a la banqueta) (90’+3′) i a la portera suplent Mar (90’+3′) de les visitants.

Gols: 0-1, Anna Escribano (21′); 0-2, Andrea Simon (52′), 1-2, Sandra (58′); 1-3, Andrea Simon (58′); 2-3, Irene (61′), 3-3, Ana Maria (88′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la jornada inaugural del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: