IniciFutbol1ª CatalanaUn Ascó molt minvat per les baixes, cau golejat a la segona...

Un Ascó molt minvat per les baixes, cau golejat a la segona part (2-6)

Dos parts clarament diferenciades van marcar un partit on l’Ascó va acabar acusant les absències de jugadors importants en l’esquena de Josep Ferré ‘Coco’, davant un rival de la mateixa lliga com l’Alpicat que es va saber imposar durant la represa després d’haver arribat al descans amb el marcador empat a dos gols.

L’inici va ser equilibrat i van ser els locals qui gaudien de la primera arribada clara amb una rematada de Marc Blanch que es perdia al costat del pal per molt poc. Minuts més tard, eren els visitants qui responien i gràcies a una bona acció de Carlitos, que va ser un autèntic malson per banda dreta de l’atac lleidatà, es desfeia de la seua marca i feia la centrada medida al cor de l’àrea petita per a la rematada de Boateng que acabava significant el primer gol del partit (28′). No obstant això, els riberencs van reaccionar d’immediat i tan sols quatre minuts més tard, aconseguien restablir la igualtat a l’electrònic quan a la sortida d’un córner Arturo s’anticipava a la defensa dels de la Terra Ferma i rematava superant al porter lleidatà (32′). El partit resultava molt parell en els primers quaranta-cinc minuts i van tornar a ser els visitants qui s’avançaven al marcador de nou aprofitant la sortida des de la cantonada que rematava Ciru a sis minuts del descans, però a dos minuts de marxar a vestidors era Enric Cubells qui tornava a equilibrar la situació desfavorable i situava el 2-2 amb que es tancava una primera part molt dinàmica.

La segona meitat arrencava amb l’equilibri de forces que havien tancat els primers quaranta-cinc minuts, però l’Alpicat advertia de les seues intencions quan el porter Pau Rodes evitava el possible 2-3 als primers compassos amb una aturada providencial. El partit avançava i va ser a falta de vint minuts per a la conclusió del matx, quan quatre minuts on l’equip asconenc es va desconnectar del partit, quan els visitants aprofitaven per unflar el marcador i situar el marcador definitiu, primer amb el gol de Hamza culminant un contracop molt ben portat per la línia ofensiva lleidatana. El 2-3 va fer mal i llavors aprofitava Boateng per a marcar el seu ‘hat-trick’ particular en un minut de marge i al minut següent era Carlitos l’encarregat de tancar el contundent resultat definitiu.

Per a Josep Ferré ‘Coco’ del partit deia que “el resultat és enganyós. Continuem amb moltes baixes. Hem presentat a Nacho, tot i que encara no pot jugar i acumulàvem les absències del porter David Rojas tenint que jugar en el porter del juvenil a les que s’ajuntaven les baixes de Gerard Roigé, Ferran Meseguer i Eric Jerez que ens ha fet que ens plantèssim a jugar amb tretze jugadors amb fitxa del primer equip que ens ha condicionat. Tot i aquestes circumstàncies hem fet una primera meitat molt digna, amb algun error que ens ha costat els gols, però hem tingut alguns moments de bon joc que ens ha permés arribar amb empat al descans. A la segona meitat, ja no hem estat capaços de tenir la pilota i generar ocasions d’atac i amb els canvis hem acusat una desconnexió de cinc minuts que ens han costat molt car. Ens toca corregir els errors d’aquest lapsus que no es pot permetre i hem de seguir pensant en la següent setmana de treball i el darrer test amistós a Vilanova, abans de començar la lliga” sentenciava el tècnic asconenc.

L’Ascó es desplaçarà diumenge al camp del Vilanova en el darrer test de pretemporada diumenge a partir de les 18 hores de la tarda, abans de debutar en lliga el proper 1 d’octubre davant la visita al municipal d’Ascó del recent retornat a la categoria, el Cambrils Unió en partit que en principi es disputarà a les 17 hores de la tarda.