IniciFutbolFutbol femeníUn gol de l'ampollera Laia Ballesté li dona la victòria al Rayo...

Un gol de l’ampollera Laia Ballesté li dona la victòria al Rayo Femení (3-2)

Un gol de cap a les acaballes del duel de l’ampollera Laia Ballesté li va permetre al Rayo Vallecano sumar un triomf vital en el derbi davant el Madrid CFF (3-2).

Un partit que va començar mirant des del banqueta la jugadora ebrenca i que va entrar passada la mitja hora de joc de la represa (77′). Un canvi que acabaria sent revulsiu per al Rayo que assolia un triomf vital que les aferra a la lluita per la permanència a la Lliga Iberdrola de la qual encara els separen 8 punts respecte a l’Sporting de Huelva, que és l’equip que marca la zona de salvació amb 17 punts. Complicat però encara no impossible.

El partit va estar una autèntica bogeria. El Rayo iniciava molt bé el compromís, conscient del que s’estava jugant, i en els primers deu minuts dos gols de les frangiroges situaven un còmode 2-0 al marcador. Paula Fernández, amb una rematada espectacular des de la frontal als quatre minuts i Camila rematant un córner servit per la mateixa Paula Fernández li donava un còmode avantatge a les locals als vuit de partit.

No obstant això, abans del descans arribava el gol que escurçava diferències i que donava intriga de cara al segon temps en una accio de Geyse quan restaven dos minuts per enfilar camí de vestidors. La represa s’iniciava amb el conjunt visitant tancant a la seua pròpia àrea al conjunt rayista fins que arribava el gol de l’empat en una acció en la qual van reclamar un possible fora de joc (61′) però que la col·legiada de l’encontre no va sancionar. Tot fins a falta de vuit minuts per al final de partit, quan en una falta servida per Pauleta Sancho la lateral ampollera Laia Ballesté entrava pel segon pal i s’anticipava a l’acció de les defenses madrilenyes i amb el cap marcava el 3-2.

Amb aquesta victòria li dona els primers tres punts de l’era Carlos Santiso, amb un partit pendent de recuperar respecte als seus rivals directes, però encara continua sent cuer.

RAYO VALLECANO FEMENÍ, 3

REAL MADRID CFF, 2

Rayo Vallecano Femení: Patricia Larqué, María Bores, Camila, Struck (Laia Ballesté, 77′), Pauleta Sancho, Paula Fernández, Pilar García, Yanara, Iris, Isador, Millene (Claudia, 75′).

Madrid CFF: Paola, Antonia, Mónica, Laurita, Lauren, Silvia Rubio, Young Ju, Rita (Núria Martínez, 60′), Victoria (Rikke Madsen, 75′), Floren, Geyse.

Àrbitre: Olatz Rivera Olmedo, assistida per Elena Isabel Mainer Pardos i Nahia Alonso Fernández. Va amonestar a les locals Yanara, Patri Larqué, Camila e Isadora i les visitants Antonia i Rita.

Gols: 1-0, Paula Fernández (4′), 2-0, Camila (8′); 2-1, Geyse (43′), 2-2, Geyse (61′), 3-2, Laia Ballesté (82′).

Podeu veure com està la classificació de la Lliga Iberdrola després de vint-i-dos jornades de competició, clicant a la imatge immediatament inferior: