IniciFutbolFutbol femeníUn gol 'in extremis' de l'Oviedo de l'ebrenca Emma Martin li dóna...

Un gol ‘in extremis’ de l’Oviedo de l’ebrenca Emma Martin li dóna el primer punt a la lliga

Un gol en el temps d’afegit quan l’Oviedo femení s’havia quedat en inferioritat el conjunt asturià de l’ebrenca Emma Martin, li va permetre sumar el primer punt a la lliga de primera RFEF, davant el fins ara vigent líder de la competició el Deportivo Abanca de la Corunya.

Després d’una intensa setmana amb tres partits oficials entre Lliga i Copa de la Reina, on van superar a la Solana per 0 gols a 2 i haver caigut en el debut a la competició domèstica davant l’AEM de Lleida per 3-1, s’estrenava a casa davant un dels ‘cocos’ de la lliga el Deportivo de la Corunya que visitava el municipal de Tensi com a primer classificat de la competició. L’ebrenca que va tenir descans al partit de dijous a la Copa de cara a n’aquest partit, va entrar en l’onze inicial de les asturianes i va completar els noranta minuts del duel amb una gran actuació.

Iniciaven el partit les oviedistes amb intensitat i cercant el gol davant un Depor que es limitava a defensar durant els primers compassos de la confrontació. Yannel rematant un córner servit per Isina va tenir la primera oportunitat local, però la seva rematada es perdia fregant el travesser de la porteria corunyesa. El Depor, amb accions a pilota aturada, mirava d’estirar-se i buscar pressionar la porteria local. Minuts després era Yamila qui tenia l’oportunitat d’avançar a les locals, però la resposta de la portera gallega ho evitava. El partit seguia amb una tònica favorable a les locals que miraven de situar-se per davant al marcador fruit d’accions a pilota aturada, però per contra van ser les visitants qui marcaven aprofitant una rematada de Gutiérrez des de la frontal que entrava pel mateix escaire de la porteria defensada per Ezquerro, quan restaven tan sols vuit minuts per enfilar camí de vestidors. La reacció blaveta no es va fer esperar i Alejandra connectava una volea que es perdia pocs centímetres al costat del pal, en una magnífica ocasió per empatar. Als minuts finals, la portera asturiana Sara Ezquerro, va ser providencial evitant el segon gol davant la davantera visitant que es quedava totalment sola dins la frontal.

A la represa, l’Oviedo va sortir amb la mentalitat de buscar el gol que igualés la confrontació el més aviat possible. Sara Bermell, va tenir una ocasió d’or per aconseguir-ho, en una rematada que impactava a la mà de l’exjugadora de l’Oviedo Carlota assenyalant-se el penal que Emma Martín s’encarregava d’executar sense poder enganyar a la portera visitant. Les jugadores d’Álex Rodríguez seguien insistint, però sense ocasions clares per a marcar. El partit es va complicar després de les dues grogues en poc espai de temps de Kimberlin. L’expulsió, no truncava l’ímpetu local que trobava el premi del gol que igualava el matx quan al temps de descompte, en una falta servida per Isina, Laura Riquelme rematava amb un cop de cap inapelable que servia per a sumar el primer punt d’aquesta temporada per a les de Rodríguez.

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a RFEF Futfem després de la segona jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: