IniciConsells esportiusUn total de quinze equips participaran a la Trobada Nacional de...

Un total de quinze equips participaran a la Trobada Nacional de futbol sala dels Jocs Esportius Escolars a Tortosa

Quinze equips vinguts de diferents indrets de Catalunya participaran dissabte i diumenge,  12 i 13 de juny,  a Tortosa a la Trobada Nacional de Futbol Sala Aleví i Infantil dels Jocs Esportius Escolars.

Es tracta de la primera de les trobades previstes per la Unió de Consells Esportius de Catalunya com a cloenda de la programació d’una temporada atípica marcada per la Covid-19 i on participaran equips del Baix Llobregat, Barcelonès Nord, Barcelona Ciutat, Baix Ebre, Sabadell, Montsià, Garraf, Anoia i Alt Penedès.

Sota la supervisió general del Consell Esportiu del Baix Ebre i el suport de l’ajuntament de Tortosa, s’han previst dues competicions. Els deu equip alevins estaran repartits en dos grups de cinc, i jugaran el dissabte al Pavelló Firal i Esportiu de Remolins en una lliga a una volta, i amb uns emparellaments finals en funció de la posició de la fase prèvia.

En canvi per als cinc conjunts infantils s’ha previst un sistema únic d’una lliga a una volta.

En aquesta ocasió la trobada no tindrà caràcter competitiu, i tots els participants rebran la mateixa medalla oficial commemorativa amb la clara voluntat de potenciar el model esportiu dels consells esportius, basat en la igualtat d’oportunitats, l’esport a l’abast de tothom, l’esport sense exclusions per capacitat ni gènere, l’esport com a formació de ciutadans, l’esport social i familiar, jugar per sobre de competir i fomentant hàbits saludables.

 

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 11

Últimes notícies