IniciPoliesportiuBoxaVa tornar la competició de la boxa a les Terres de l'Ebre...

Va tornar la competició de la boxa a les Terres de l’Ebre amb la vetllada interclubes de la Ràpita

Després d’un llarg parèntesi d’inactivitat, va tornar la boxa de competició a les Terres de l’Ebre, amb la vetllada organitzada pel Team Boxa, disputada al Parc de Garbí a la Ràpita.

Es van disputar set combats amb presencia de púgils del club rapitenc local, GYM Manresa, Ko-Room Catalunya, Terrassa CB, Iberia CB, i els castellonencs del Domadores CB, i Vila-real CB.

Foto: Federació Catalana de Boxa

En el primer combat, Juan Carlos Borrallo (Ko Room-Catalunya), es va imposar per punts a Mohamed Kebize (Domadores -CB Castelló). El segon duel va finalitzar també en una decisió per punts, amb triomf d’Amanda González (CB La Ràpita), davant Alba Martínez (Gym Manresa). També en una decisió per punts van finalitzar el quart combat, imposant-se el català Joan Pere Torrell (12 Onzas), a Hatin Dhaidah (Domadores CB-Castelló), i en el sext duel, entre púgils catalans, Alejandro Castillo (Iberia CB) a Jordi Castellà (La Ràpita CB).

El tercer i el sèptim i últim combat, van finalitzar amb nul, entre Manel Cordones (La Ràpita CB) I Manu Añó (Vila.real CB), i Ferran Alsina (La Ràpita CB) I Raul Silva (Terrassa CB).

Foto: Federació Catalana de Boxa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 59

Últimes notícies