IniciFutbol2ª CatalanaVíctor Abella, candidat

Víctor Abella, candidat

Sembla que finalment es posarà punt final al llarg serial que ha envoltat el futur del CD Tortosa. Davant els continuats rumors que apuntaven inclús a la possibilitat de la desaparició del club o començar de nou amb el primer equip des de la categoria més inferior, un grup de persones han confirmat la seua intenció de dirigir l’entitat, i començar un nou projecte, però amb unes línies bastant continuistes, quant als objectius de futur que tenia l’anterior directiva amb Arturo Llorca al capdavant.
El principal problema era trobar la persona disposada a assumir la presidència, i finalment sembla que serà Víctor Abella, que va ocupar el càrrec de tresorer en l’anterior equip directiu.

Ara el procediment a seguir serà la convocatòria d’una Assemblea Extraordinària de Socis per part de la Junta Gestora, que es va fer càrrec del club, que està prevista per al divendres 25 de maig. 
Segons marca la reglamentació, aquesta única candidatura, si no es produïx cap objecció en el decurs de l’Assemblea encara amb data per confirmar, passarà ja de forma oficial a gestionar el club.

Aquest grup ha començat ja a treballar per a preparar la temporada vinent i una de les primeres decisions va ser arribar a un acord amb Xavi Cid, un tècnic que coneix el club i la seua idiosincràsia, i que retorna per a complir una nova etapa, després de dirigir en l’actual el CF Camarles amb excel·lents resultats.
També estan pendents de la resposta de Fernando Garcia, ara al Catalònia, i que també retornaria a l’entitat per col·laborar amb Xavi Cid, que influirà de forma decisiva en la formació d’una plantilla, que experimentarà gairebé una total renovació. La nova junta no vol parlar d’ascens de categoria, però no volen descartar res, i estan disposats a confeccionar una plantilla al màxim de competitiva possible.

També este nou equip directiu sembla disposat a canviar algunes de les estructures del club, per a evitar els problemes que s’han produït en les darreres temporades, per la manca de sintonia entre els responsables del futbol base i la junta directiva.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies