IniciHandbolVictòria del HC Ampolla amb molta solvència davant un rival inferior

Victòria del HC Ampolla amb molta solvència davant un rival inferior

Nova victòria de l’Handbol Ampolla davant l’últim classificat del grup, el C.H. Martorell, que es presentava a aquest partit amb només 7 jugadores i sense puntuar encara en aquesta segona fase del campionat.

A la primera part les jugadores locals van estar molt espesses, tant en atac com en defensa, tot i els 18 gols a favor, van cometre moltes errades en els llançaments a porteria, amb moltes imprecisions, i una defensa molt suau, deixant tirar massa vegades al Martorell, sense gaire repercussió per la gran actuació de la portera Lluïsa, impressionant amb mes del 50% de parades. En els últims 5 minuts, amb un parcial 4 a 1, van aconseguir una diferència de 7 gols que ja deixava el partit quasi sentenciat.

A la segona part, van sortir més concentrades en defensa i 15 minuts després la distancia ja era de 13 gols (28 a 15), però els últims 10 minuts van tornar a relaxar-se, i a cometre moltes errades en atac, amb pilotes perdudes que ocasionaven sortides al contraatac del Martorell, que va anotar 8 gols els últims 15 minuts, dels que 5 van ser al contraatac. Al final triomf solvent, i dos punts més per consolidar-se a la primera posició, abans dels i dos partits decisius, la setmana pròxima a Les Franqueses.

Cal destacar a Lluïsa a la porteria que amb 18 parades ha estat la figura del partit, i també a les pivots Lidia (5) i Olimpia (2) perquè a part del seu treball en defensa van aportar gols amb atac.

Com a nota negativa, la lesió de Júlia Calduch, que cal espera no tingui gaire repercussió negativa i es pugui recuperar aviat.

HC AMPOLLA, 36
CH MARTORELL ‘B’, 24

CH Ampolla: Lluïsa Hierro, (13 gols i18 parades) i Paula Mendoza (11 gols i 4 parades). Lidia Zaragoza (5), Andrea Haro (4), Yaiza Ferré (5), Cris Tortajada (5), Júlia Calduch (3), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (2), Judit Tortajada (5), Andrea Garcia (3), Emma Vicente (1), Patri Cao (1), Sandra Pallarés, Fani Caballé.

CH Martorell ‘B’: Martina, Ainhoa, Maria Rosa, Alba, Carla, Andrea, Míriam.

Àrbitre, Srta. Libertad Martínez Schilling. Va treure targeta groga a la local Lídia Zaragoza (20′). Va excloure a Cristina Tortajada (53′) i a Judith Calduch (26′) de l’HC Ampolla.

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la fase d’ascens a 1a catalana femenina, clicant sobre la imatge inferior: