IniciFutbolFutbol BaseVÍDEO · El moment 'tortosí' de la presentació del MICFootball 2024

VÍDEO · El moment ‘tortosí’ de la presentació del MICFootball 2024

A ningú se li escapa que el torneig MICFoobatll, tot i celebrar-se a la Costa Brava, compta amb una especial implicació de voluntaris i col·laboradors de les Terres de l’Ebre que des del primer dia, i gràcies a la influència de l’ebrenc Juanjo Rovira, director de l’esdeveniment, són una peça clau en l’organigrama general.

Durant la presentació aquesta setmana al CosmoCaixa de Barcelona la conversa entre el periodista conductor de l’acte, Gerard Romero i Rovira no va tenir pèrdua. El “tortosí de Bítem”, com li agrada definir-se a Rovira va explicar-li a Romero, parella d’una periodista tortosina, com era convenient pronunciar el nom de la capital del Baix Ebre. Fou un moment divertit entre els dos protagonistes que acabarien conversant al voltant de la rellevància d’un torneig que per primera vegada en la seva història superarà la barrera dels 400 equips inscrits i els 8.000 jugadors.

La seva 22ª edició comptarà amb una participació rècord i un cartell de luxe. Entre les 9 categories, des de la U12A fins a la F19, hi haurà 412 equips procedents de gairebé una quarantena de països dels cinc continents.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies