IniciPoliesportiuPàdelVÍDEO · En marxa el 1r torneig solidari de pàdel en benefici...

VÍDEO · En marxa el 1r torneig solidari de pàdel en benefici de l’Associació de Cardiopaties Congènites

Del 5 a l’11 de juliol, el Pàdel Club Tortosa està organitzant el primer torneig solidari de pàdel en benefici a les colònies terapèutiques pels infants i adolescents amb cardiopatia, que l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) duu a terme des de l’any 2006.

Està sent una setmana plena de solidaritat i pàdel, oberta a tots als públics, amb premis per a tothom: tant pels participants com pels espectadors. Des de l’Associació ja havien col·laborat anteriorment amb el CFS Tortosa i estan oberts a poder col·laborar amb d’altres clubs o entitats. El club de pàdel tortosa també té la porta oberta per continuar sent solidari.

El 50% de la recaptació del torneig anirà a parar a l’Associació i l’altre 50, al club. Si algú hi col·laborar, ho té molt fàcil. A Catalunya cada setmana neixen 14 infants amb cardiopatia congènita. Una malformació de l’estructura del cor que s’inicia des del primer moment de la gestació i que necessita un seguiment mèdic al llarg de tota la vida i, sovint, tractament quirúrgic.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 83

Últimes notícies