IniciPoliesportiuRemVuit representants ebrencs en el Mundial sub-23 i sub-19 de rem de...

Vuit representants ebrencs en el Mundial sub-23 i sub-19 de rem de Varese

El Lago de Varese, que ja va ser escenari del Campionat d’Europa de Rem del 2021, acollirà del 15 al 21 de juliol, una nova edició del Campionat del Mon sub-23 i sub-19, amb la participació de 1.452 competidors provinents de 61 països.

La selecció espanyola s’ha desplaçat amb un total d’11 embarcacions i 30 remers. En l’expedició destaca la presència dels tècnics David Morales (CN Amposta) i Meritxell Alonso (CR Delta de Sant Jaume d’Enveja), i dels remers i remeres en la categoria sub-19, Aleix Rangel, Antonio Delgado, Marc Marques, i les remeres, Marta Mariano i Emma Alimbau. Aleix Rangel i Antonio Delgado, formen part del quatre amb Ignacio Sáez (CN Sevilla) i Rafael Maria Palomino (RC Circulo de Labradores de Sevilla), en una modalita on tindran com a rivals a Australia, Austria, Canadà, Croacia, Republica de Txèquia, Dinamarca, Egipte, Alemanya, GRA Bretanya, Hongria, Itàlia, Nova Zelanda, Polonia, Romania, Serbia, Suissa,  Ucraine i Estats Units.

El quatre escull amb Marc Marques (CR Delta de Sant Jaume), i Pedro Cabrera (CN Vigo), Igor Teixidor (CN Banyoles), Beñat Santos (UR Kirolak), competirá amb Australia, Bulgaria, Republica de Txèquia, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Letonia, Paisos Baixos, Nova Zelanda, Polonia, Romania, Suissa, UIcraine i Estats Units.

Emma Alimbau i Marta Mariano del CN Amposta, amb Amanda Gil (CR Circulo de Labradores de Sevilla) i Paula Blanca Espinosa (CN Torrevieja), competirán en el quatre sense tiomoner en una modalita on estarán tambè les components Canadà, França, Alemanya, Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Paisos Baixos, Romania i Estats Units.

L’embarcació femenina amb representació ebrenca, començarà la seua participacin en les eliminatòries, el dimarts 26 de juliol. I les dos masculines el dimecres 27.

Tambè estarà la delegació de Xile, amb el responsable de la selección, el tècnic ampostí Bienve Front, amb un equip format per Isidora Niemeyer, Antonia Pichot, Magdalena Nannig, Nahuel Reyes, Brahim Alvayay, Pedro Canales, Andoni Habash, Alfonso Poo, Rodrigo Paz i Manuel Fernández.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

88 + = 95

Últimes notícies