IniciPoliesportiuEscacsXavi Mompel i Laia Garcia campions sub-16 del torneig de parelles mixtes...

Xavi Mompel i Laia Garcia campions sub-16 del torneig de parelles mixtes de Tarragona

Xavi Mompel i Laia Garcia, representant al Club Escacs Valls, van finalitzar en primer lloc de la categoria sub-16, al torneig de parelles mixtes de Tarragona, disputat al Casal Riudomenc de Riudoms. La competició per a equips formats per parelles d’un jugador i una jugadora, es va jugar a sis rondes, amb un ritme de joc de 10 minuts + 3 segons.

Xavi i Laia van ocupar la quinta posició de la classificació general, i el trofeu com a millor equip sub-16, tot i estar encara en edat sub-12. Van superar per 2-0 a Bernat Rueda i Marta Zamorano (Palau Ausit Ripollet), 2-0, Iván Sendra-Ingrid Sendra (CE Constantí), 2-0, Edgar Baget i Leire Baget (Pobla de Mafumet) derrota,1,5-0,5 amb Raquel Sales i Jordi Mas (Lira Vendrellenca), 1,5-0,5 amb Néstor Biosca i Mercé Biosca (CE Amposta), 1,5-0,5, Eric Alves i Marina Ponsa (Badia-Barberà Vallès), 1,5-0,5.

La parella formada per Néstor Biosca i Merce Biosca (CE Amposta), van finalitzar en séptima posició de la classificació general i en primer lloc de parella familiar.