IniciMotorXavier Albertón en quinta posició de la Copa Espanya de Minivelocitat

Xavier Albertón en quinta posició de la Copa Espanya de Minivelocitat

Les altes temperatures van resultar un inconvenient afegit per als joves pilots, en la segona prova de la Copa Espanya de Minivelocitat, disputada al circuit malagueny Karting Campillos de 1580 metres de llargada, en la que van competir en totes les modalitats gairebé 150 participants.

En la FIM MiniGP Sapin Series, amb molta presència de pilots ebrencs, Pablo Olivares (CD Velarde Racing Competición), es va imposar en les dos mànegues, seguit d’Izan Rodríguez (RACC MS) i Alberto Enriquez (Lorenzo Competicion TO). Xavier Albertón (MC Tortosa), va finalitzar en quinta posició, després d’ocupar el quart lloc en la primera mànega i el quint en la segona. A continuació en sexta, sèptima i octava posició es van classificar respectivament, Adrian Molina (MC Circuit de Móra d’Ebre); Christian Calvet (CM Tot Motor Els Reguers) i Arnau Aragón (MC Circuit Móra d’Ebre).

En la classificació general és nou líder Pablo Olivares amb 90 punts, seguit en segon i tercer lloc per Alberto Enriquez, 86 i Izan Rodríguez amb 62. Xavier Albertón ha guanyat un lloc, i és quint amb 45. Christian Calvet ocupa la sèptima plaça amb 35, Arnau Aragón l’octava amb 33 i Adrian Molina la novena amb 30.

La pròxima i tercera prova de la Copa Espanya de Minivelocitat es disputarà el 7 i 8 d’agost al Circuit DR7 de la ciutat madrilenya de Tarancón.