IniciMotorXavier Albertón manté la primera posició de PromoRacc1 a la Copa Catalana...

Xavier Albertón manté la primera posició de PromoRacc1 a la Copa Catalana de Promovelocitat

El circuit de Kàrting de Menàrguens, en terres lleidatanes, va acollir la tercera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, organitzada pe la Penya Motorista de Barcelona, amb participació de més d’una trentena de pilots de les categories PromoRacc1, PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC-E.

En PromoRacc1, es va imposar en les dues mànegues el pilot dels Pallaresos, Cesc Obiol (MC Circuit Móra d’Ebre), pujant al més alt del podi. En el segon esglaó es va situar Jordi Espinós (CM Arnau Racing), que ocupava el tercer lloc en la primera carrera i el segon de la segona. Amb la mateixa puntuació va finalitzar en tercera posició Xavier Albertón (MC Tortosa), segon en la primera carrera i tercer en la segona. A la classificació general es manté com a líder, Xavier Albertón amb un total de 126 punts, idèntica puntuació de Cesc Obiol, segon classificat. Tercer és Jordi Espinós amb 98.

En la categoria PromoRacc2, domini de Bryan Gutiérrez (MC Circuit Móra d’Ebre). El pilot de Mont-roig es va imposar en les dues proves, per davant de Shengbo Sun (MC Circuit Móra d’Ebre), i Jairo Llao (AMC Almacelles). En la general, Gutiérrez augmenta la seua renda com a líder, sumant 150 punts, seguit de Shengbo Sun amb 113.

La quarta prova es disputarà al circuit del Kàrting del Pla de Sant Tirs, el pròxim 22 de maig.