IniciPoliesportiuAtletismeYassine Ouhda i Encarna Cuñat es van imposar a la Cursa de...

Yassine Ouhda i Encarna Cuñat es van imposar a la Cursa de l’Ampolla

L’Ampolla va acollir la segona prova del circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre, amb l’opció per als participants d’escollir entre dos circuits, el més llarg de 10 quilòmetres i un altre de més curt de 5.

En el traçat més llarg, les cinc primeres posicions en categoria absoluta masculina, amb participació de 123 atletes, van ser per a Yassine Ouhdadi (33:43), Ali Fathi (33:43), Musa Sowe (35:59), Enric Sales (36:42) i Albert Giné (37:16).

En la categoria absoluta femenina la guanyadora va ser Encarna Cuñat (44:05), seguida de Sílvia Márquez (44:38), Tere Also (45:20), Sandra Pellicer (45:51) i Sita Batalla (46:55).

En la prova curta de cinc quilòmetres, amb 79 participants, els tres millors en categoria absoluta masculina van ser Youssef Abaghad (16:58), seguit de Josep Ramon Sanahuja (17:37) i Omar Machi (18:00). Les tres primeres femenines van ser: Hajar El Azzioui, (22:13); Susanna Castells (22:57) i Clàudia Giménez (23:04).

La pròxima cita del calenari de la Running Sèries de les Terres de l’Ebre serà el 28 d’abril, amb la disputa de la prova d’Ulldecona.