IniciFutbol馃敶 #脷LTIMAHORA! El TCE obliga a la repetici贸 de les eleccions a...

馃敶 #脷LTIMAHORA! El TCE obliga a la repetici贸 de les eleccions a la Federaci贸 Catalana de Futbol

El Tribunal Catal脿 de l’EsportTribunal Catal脿 de l’Esport ha resolt favorablement el recurs presentat per la candidatura d’脌lex Talaverad’脌lex Talavera amb la denominaci贸 “Els clubs primer”, i ha dictaminat la repetici贸 de les votacions a la presid猫ncia de la Federaci贸 Catalana de Futbol,Federaci贸 Catalana de Futbol, segons un comunicat聽em猫s聽per la candidatura a les聽seues聽xarxes, on Talavera ha manifestat聽鈥 s鈥檋a fet just铆cia i volem agrair tots els suports rebuts en aquests gaireb茅 8 mesos. Seguim m茅s forts que mai pel canvi鈥.

El Tribunal Catal脿 de l’Esport havia adm猫s a tr脿mit el passat 6 de juliol del 2022, el recurs d’impugnaci贸 de les eleccions de la Federaci贸 Catalana de Futbol, que es van efectuar el diumenge 22 de maig, que li van donar a Joan Soteras la reelecci贸, amb vint-i-sis vots m茅s que 脌lex Talavera.

En el recurs presentat pel grup encap莽alat per Talavera i tamb茅 la candidatura de聽Juanjo聽Isern, es demanava聽“la nul路litat absoluta de l’acte de votaci贸”聽a causa de les聽“diferents irregularitats i il路legalitats”, que suposadament s’haurien com猫s durant les eleccions.

Davant d’aquests fets, el Tribunal Catal脿 de l’Esport, va decidir estudiar el recurs i recopilar informaci贸 de la mateixa Federaci贸, entenent que hi havia possibles irregularitats documentades en els diferents punts de votaci贸 per valorar la possibilitat d’una repetici贸 de les eleccions.

Un dels punts conflictius era el de la Delegaci贸 de les Terres de l’Ebre a Tortosa, ja que alguns representants de clubs amb dret a vot van presentar den煤ncia davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la capital del Baix Ebre, per la suposada suplantaci贸 d’identitat i usurpaci贸 dels drets a emetre el vot, segons els denunciants, pels casos dels equips de la聽JE聽M贸ra la Nova,聽JE聽Riba-Roja d’Ebre i el聽FS聽Tivissa de futbol sala. Al mateix temps, una de les candidatures presentades tamb茅 va denunciar els fets que es va donar el cas, del representant de la junta directiva del CE Perell贸, que havia presentat la dimissi贸 feia tres mesos, tamb茅 va presentar-se a la seu federativa a emetre el vot que no podia exercir, segons fonts de la mateixa candidatura.
El resultat de les eleccions a la聽FCF聽del 22 de maig va donar els seg眉ents vots: Joan聽SoterasJoan聽Soteras, 396 vots; 脌lex Talavera, 370;聽Juanjo聽Isern, 238; Jos茅聽Palacios, 23; vots en blanc, 10; vots nuls, 4.

Not铆cies relacionades:

Els Mossos d’Esquadra de Tortosa van rebre den煤ncies per pressumptes irregularitats a les eleccions de la FCF

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 85 = 90

脷ltimes not铆cies