IniciFutbol163 equips nous amb la campanya 'Tots som un equip'

163 equips nous amb la campanya ‘Tots som un equip’

CATALUNYA // En la segona temporada d’implementació, la campanya TOTS SOM UN EQUIP, impulsada per la Federació Catalana de Futbol per promocionar el futbol i futbol sala català amateur, segueix donant els seus fruits, fomentant el futbol en adults que finalitzen la seva etapa com a juvenils i ajudant-los en la seva transició als equips amateurs. Cal destacar que a partir d’aquesta temporada, la 2020-2021, la campanya aglutinarà tot el futbol amateur, tant masculí com femení.

La iniciativa té com a eixos principals la millora dels clubs amb equips d’aficionats en règim documental, la promoció de l’esport en joves i del futbol base, així com la contribució en la millora de la salut dels esportistes que practiquen futbol en aquestes categories, la promoció del joc net, amb la reducció del nombre d’amonestacions per partit, i el comportament ètic a la instal·lació esportiva.

De cara a la temporada 2020-2021, s’han creat 73 nous equips a Quarta Catalana, 28 a Segona Divisió Femenina i 62 a Sènior masculí i femení de futbol sala.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies