IniciEsportsNúria Puig estarà en la lluita per les medalles de l'Europeu sub-23...

Núria Puig estarà en la lluita per les medalles de l’Europeu sub-23 de rem a Duisburg

AMPOSTA // El quatre sense timoner de la selecció espanyola amb Núria Puig (CN Amposta), s’ha classificat per disputar la final A, del Campionat d’Europa sub-23 de rem, que es disputa aquest cap de setmana al camp de regates de l’Sports Park de la ciutat alemanya de Duisburg, sense públic a les graderies. L’embarcació de la remera ampostina, amb Aitzpea González (SD Santiagotarrak), Iris Jarama (CR Olímpico do Mondeo Berganda) i Esther Briz (CN Helios Zaragoza), van ocupar la segona plaça de la primera sèrie classificatòria, amb un temps de 6:54:15, només superada per les representants de Russia, primeres amb 6;52:99. Per darrere van entrar França, 6:56:82; Alemanya, 6:57:56 i Dinamarca, 7:02:28. El bot hispà va sortir amb molta determinació, mantenint-se al capdavant de la regata fins als darrers 500 metres, quan van ser superades per les representants russes.

En la segona sèrie classificatòria van accedir també a la final de forma directa en una regata més ràpida, Romania i Itàlia, que amb el bot rus i espanyol, juntament amb els Països Baixos i Bielorússia, classificats a la tarda en la repesca, estaran en la lluita per les medalles en la final de demà diumenge, prevista per les 11:45 hores.

En la mateixa modalitat, Àlex Pagà (CN Amposta), amb Ander Martin (CR Torrevieja), i Manuel Jiménez i Gonzalo García (CRC Labradores de Sevilla), estaran en la final B, en la regata on és decidirà de la sexta a la novena plaça, juntament amb Dinamarca, Bielorússia i Hongria, a partir de les 10:35 hores. En la segona regata de la sèrie classificatòria no van tindre gaire opció, ocupant la sexta plaça per darrere d’Alemanya i Grècia, que van accedir de forma directa a la final A, i Hongria i Bielorússia. En la regata de repesca disputada a la tarda, van començar a darrere, remuntant a meitat un parell de llocs, però van acabar superats per Hongria i Bielorússia, que tampoc van tenir possibilitats, ja que les dos primeres places classificatòries, se les van disputar Suïssa, Polònia i Dinamarca, que van entrar a la línia de meta per aquest ordre.