IniciAtletismeRunning Sèries185 participants en la Cursa d'Amposta de la Running Sèries Terres de...

185 participants en la Cursa d’Amposta de la Running Sèries Terres de l’Ebre

El Montbike BTT va organitzar la vuitena i penúltima prova del Circuit de la Running Series Terres de l’Ebre, amb les dues carreres de 5 i 10 km, de la Cursa d’Amposta, amb sortida conjunta dels participants de les dues curses a les 10 h, des del Parc de Xiribecs, on també estava ubicada l’arribada.

Van prendre part 185 participants en les dues curses, que enguany presentaven com a principal novetat, un recorregut sense creuar el pont Penjant, amb els metres perduts recuperats poc després de la sortida, passant per davant la piscina municipal i pel costat de la pista d’atletisme, amb un recorregut per algunes de les zones més emblemàtiques de la ciutat, com els carrers Josep Tarradellas, Sebastià Juan Arbó, Barcelona, Sant Joan, Grau, Navarra, Sant Josep, les avingudes de la Ràpita, Alcalde Palau, Santa Bàrbara, les places de Ramon Berenguer IV, la Pau, rotonda de l’Olivera, piscina municipal, Institut de Tecnificació, passeig del Canal Marítim i del Riu, Escola Agrària, Comunitat de Regants, Oficina de Turisme, camí de Sirga (GR-99), la Lira i el Mercat Municipal.

En la cursa de 10 quilòmetres, el més ràpid va ser, Lluisma Mas, amb un temps de 32’59”, seguit de Cristian Gutiérrez, 33′.05″ i Albert Mestre 34’37”; i en femenina, Khadija Mendou, 37’52”, amb segon i tercer lloc de Cèlia Callarisa, 41’10” i Mercè Royo, 44′.28″. En la cursa dels cinc kilòmetres, els tres primers llocs van ser per a Mosa Sowe, 16’14”, Moha Adraa, 16’28” i Gerard Monteverde,16’33”, i en la categoria femenina, Ruth Martí, 19’34”, Queralt Casacuberta, 21’45”, i Gina Brull, 22′.06″.

La pròxima cita de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà la Cursa del Vi de Gandesa el 20 de novembre, última prevista al calendari del circuit.