IniciBàsquetVictòria del sènior femení i derrota del masculí del Bàsquet Amposta

Victòria del sènior femení i derrota del masculí del Bàsquet Amposta

El Bàsquet Amposta va tenir opcions d’aconseguir la victòria davant el Manyanet Reus, en un partit molt igualat, que van decidir els visitants en els dos últims minuts, pel seu encert des de la línia de tirs lliures.

Els ampostins van anar a remolc, després d’un primer quart dominat pels visitants, amb encert en el llançament, inclosos 4 triples anotats, per obtenir una bona renda d’onze punts. La segona part va ser més igualada, però el Manyanet amb tres triples a l’inici, i encert en el tir lliure, van mantenir la renda, arribant al descans amb 30-43. En el tercer quart els ampostins només van permetre sis punts al rival, i en l’últim quart amb un triple de Marliere, es van situar a tan sols un punt (58-59), a dos minuts per al final.

Els ampostins ja no van sumar més, i el Manyanet va sentenciar anotant un tir de dos, i 7 tirs lliures de 8 intents.

CB AMPOSTA, 58 (30)
MANYANET REUS, 66 (43)

CB Amposta: Dasi, Pueyo (21), El Idrissi (2), Pastor (12), Fortuño (4), cinc inicial, Marliere (12),  Gisbert, Leyenda (3), i Abella, Pech (2), Jovani (2). 24 faltes personals, eliminat Pueyo (39’). Un triple. 18/27 tirs lliures.

Manyanet Reus: Pinto (7), Pallejà (2), Àlvarez (10), Plaza (15), Souto (1), cinc inicial, Alexander Garcia, Castellón, Pobet, Borrás (20), Gilabert (11). 16 faltes personals. Set triples 20/25 tirs lliures.

Àrbitres: Alejandro San Juan Marc i Andreu Febrer del Arco

Parcials: 9-20, 21-23, 13-6, 15-17.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la sisena jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta:

El femení s’imposa de forma clara a Reus

El Bàsquet Amposta va deixar el partit sentenciat al tercer quart, que finalitzava amb un renda favorable de 34 punts (22-54), amb un parcial en els ùltims cinc minuts de 5-16. Les jugadores del conjunt ampostí van ser molt superiors, i ja al descans dominaven per 18-35.

Amb el partit practicament decidit en l’ùltim quart les jugadores locals van aprofitar per maquillar el resultat i anotar-se l’ùnic parcial favorable, però ja sense opcions de remuntar.

REUS DEPORTIU, 34 (18)
CB AMPOSTA, 62 (35)

Reus Deportiu: Rodrigo, Gasull (4), Guinart, Janna Martínez, Serra (4), cinc inicial, Bargalló (2), Caserras (4), Lucia Rodriguez (4),Vives (7), Sáenz de Viteri (1), Anguera (1), Bosque (7). 16 faltes personals. Un triple. 6/12 tirs lliures.

CB Amposta:  Salazar (6), Pujol (10), Bustos (6), Marine (15), Casajust (13) cinc inicial, Marsaudon (2),  Tomàs (5), Bosch, Nofuentes (2), Olga Sánchez. 14 faltes personals. Cap triple. 6/13 tirs lliures.

Àrbitre: Tymoteusz Drozd

Parcials: 5-15, 13-20, 4-19, 12-8.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la sisena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: